Utan Jenny i 10 dagar

Kommer åka till stockholm på måndag och blir då borta tills på söndag då Magnus blir 17 för övrigt. :) (helgen 3 dar + veckan 7 dar = 10! =P)

Va bara det jag ville säga, kommer försöka vara inne om det finns internet. >w<

Många kramar jenny <3

Lögner och kärlek

Idag va jag med Magnus och Oscar. Struntade i sånglektionen. Orkade helt enkelt inte. hade innan det två roliga lektioner. En i naturkunskap där vår lärare berättade om hans tripp till sydafrika. Jätteintressant faktiskt! och sedan filosofi där vi pratade om innekatter. XD
Men, varför denna rubrik? Jo det kommer jag till nu..

Oscar har en tjejkompis som  han behövde köpa present till. Så efter mycket idéer bestämde vi oss för att Venuella kunde vara ett bra ställe. XD Och vi hittade, eller rättare sagt, oscar hittade själv. Dock så kände jag att jag inte orkade vara kvar i affären, så jag gick ut och satte mig. Får bara någon minut senare efter att jag satt mig, ett samtal från en tjej där hon säger att (i korta drag nu då) Magnus är otrogen mot mig och inte vill ha mig. Att han bara leker med mig och att jag borde göra slut.
Samtalet var över på typ en minut, så jag hann inte säga mycket. Jag kurade bara ihop mig för mig själv, och en stund senare kommer Magnus och gänget (eftersom några av hans andra klasskamrater anslutit till skaran) ut från affären och hittar mig. Satt ju inte så långt borta. Vad gör Jenny? Hon ställer sig upp, arg som ett bi och skriker åt pojkarna att försvinna. Mest Magnus. Jag vet, ni kanske tycker att jag överreagerade, men va fan, jag darrade och var rädd över att det faktiskt var sant. Jag sprang iväg, rundade Irish Pub där jag stannade med darriga ben samtidigt som jag viskade till mig själv; "Säg att det inte är sant.." om och om igen.
Jag lugnade ner mig, och tänkte att jag skulle ringa magnus som hade börjat gått. Han svarade inte eftersom han inte kände mobilen i fickan. Blä. Så jag sprang efter och hann efter dem på köpmangatan, alldeles vid Rai, eller Hemmakväll som det heter nu. Jag får på något sätt ur mig; "Säg att det inte är sant! Säg att det inte är sant!". Pojken förstår ingenting, men jag berättar då att en tjej ringt till mig. Han ber om hennes nummer. Jag kan inte ge honom det. Varför? Dolt nummer. -.-
Jag darrade då fortfarande på benen, och jag försökte lugna ner mig själv i magnus armar samtidigt som han viskade att han aldrig skulle vara otrogen mot mig. Och jag tror honom. Det är bara det att jag blev så fruktansvärt skärrad. Och jag hör hennes ord fortfarande i öronen.. "Han vill inte ha dig längre.."

Kokobom bom bom

Dagens låt är helt klart Kokobom med Ellinor. Jag och Elisabeth va inne på Cubus när vi hörde denna medryckande låt! =D

kokobom bom bom
kokobom bom bom
här här är jag x2

Om du letar efter mig
så är jag här framför dig
om du ser med dina ögon
kanske du hittar mig

kokobom bom bom
kokobom bom bom
här här är jag x3

om du inte hittar mig
så kan du ropa på mig
var är du ?
jag är här !

kokobom bom bom
kokobom bom bom
här här är jag

Alright

oh yes

kokobom bom bom
kokobom bom bom
här här är jag x2

ifall jag går iväg en stund
kan du lita på mig
jag kommer tillbaks
varje gång

kokobom bom bom
kokobom bom bom
här här är jag

jag letar här och
jag letar där
kom kom fram till mig
för det ända som jag vill
är att va med dig
det är sant

jag kollar hit å
jag kollar dit
vart är du nånstans
jag letar efter dig
så kom till mig
kom nu

kokobom bom bom
kokobom bom bom
här här är jag x2

om du inte hittar mig
så kan du ropa på mig
var är du ?
jag är här !

kokobom bom bom
kokobom bom bom
här här är jag x2

I do NOT like march..!

Jag sitter här och pratar med magnus över msn samtidigt som vi snackar i telefon. Ganska onödigt, men otroligt kul. Det är ju -typ- gratis.

Hade bara tänkt ge en liten uppdatering om att datumet den 18 mars kommer jag hata som pesten. Då kommer jag nämligen ha tre svåra prov.

- Matte B - Ska läsa upp en hel kurs på ett prov. (Wish me good luck?)
- Affärsjuridik Kap. 1-4
- Kinesiskaprov.


Visst låter det jätteroligt? no not really. Ska försöka övertala mina lärare att jag ska få göra kinesiska och juridikprovet någon annan dag. Känns lite mycket att göra tre prov samma dag då jag inte kan flytta på matte b-provet precis.. :/

Varför jag inte gillar mars? Det är mycket lov och många fyller år. Bland annat min pojkvän.. :/ Men honom har jag köpt en present åt iaf.. bara typ 200 stycken kvar.. Okej lite att ta i kanske, men med min budget den här månaden.. me no like. xD dagens låt blir helt klart..

Då Björn Gustafsson sjunger ut sin kärlek till Carina Berg i melodifestivalen! Så härliga dragningar som vi tjejer vill höra.. XD



Du är en blick, och den är mörk och den är varm, och jag vill dansa med din midja i min arm.
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol.
Du är en helt fantastisk tjej. Du är Beatles och Leila key.
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.

Jag kan diska, laga mat, är i tid och aldrig sen, och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem.
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg. Denna sången är till dig...Carina Berg!
Carina, jag tror vi två passar bra ihop. Häng med mig hem till Götet och gör slut med Kristian Luuk.
Carina, du är änden på min fantasi. Du är brödet man vill lägga korven i.
Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy. Du är allt en man kan få. Du är bättre än Die hard två. Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan.

Jag är vacker och unik, min pappa är rik.
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet, du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet.
Carina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig. Så gör slut med Kristian Luuk - bli ihop med mig!

Carina, låt oss vandra natten vidare. Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare. Carina jag står chanslös, jag är evigt din.
Jag lär dig dansa ganska lätt till lätt plockepinn. Jag ber dig tänka om på 27 centimeter at hotmail.com.
Jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina, gör slut med Kristian Luuk!

Plugg..

Sitter här och pluggar kinesiska. Var ute och övningskörde förut. Det va ett bra tag sen nu, jag borde verkligen komma igång så jag blir klar innan jag ska flytta till Östersund! Nåja, får ta en sak i taget. Nästa vecka bär det av till Stockholm med Magnus, och jag vet vad jag ska köpa till honom! Hoppas han blir glad bara! =P
Imorgon har jag kinesiska och affärsjuridik. Kanske klf och projektarbete om jag hinner. :) Ska nämligen på återbesök hos mdv igen. Önska mig lycka till. :) Det känns lite pirrigt...

Aja, nu in i duschen! 

再见 ! (Hej då på kinesiska! ;)

Meningslöst

Tss.. Vad är det då jag tycker är meningslöst? Tja, jag sitter här med magnus och hjälper honom med sin svenskaläxa. Han ska skriva en bokrecension. Vad gör då jag förutom det? Jo jag sitter och skriver detta meningslösa blogginlägg för att jag har tråkigt. Ignorera detta bara.

Har hittat en jätterolig låt med Toybox som heter Best Friend.

(Chorus)
He's my best friend, best of all best friends
Do you have a best friend too?
It tickles in my tummy, he's so yummy yummy
Hey, you should get a best friend too!
My best friend!
Hoo ha, hoo ha!

Hello, baby, I can see a smile
I'm going to a party, and it's gonna be wild
Can I come, I'm sitting alone
Friends are never alone

Maybe some pretty girls are in your world
Excuse me, I could also be your girl
Lately, everyone is making fun
Na na na na na na na na na na na.....

(Chorus)

Aloha, baby, let's go to the beach
yeah, girls in bikini are waiting for me
But I was hoping for a summer-romance
So why can't you take a chance

Maybe some pretty girls are in your world
Excuse me, I could also be your girl
Lately, everyone is making fun
Na na na na na na na na na na na.....

(Chorus)

Maybe some pretty girls are in your world
Excuse me, I could also be your girl
Lately, everyone is making fun

Let's get this party on
Hit me with your lazer-gun!

Ooooh-whooa-whooa
Come on boys!
Hoo ha, hoo ha!
Ooooh-whooa-whooa
You should get a best friend too!

(Chorus)

Hoo-ha, hoo-ha!
He's sooooo sweet!
Na na na na na na na na na na na

Jag fattade modet till mig..

Igår, den 21a i andra blev jag vän med Andreas igen. Jag tänkte att.. Va fan jenny nu måste du visa att du vill bli vän med honom igen. Han stod i en trappuppgång i Hedbergska huset, det var innan vi skulle ha kinesiska. Jag gick fram och sa glatt; "Hej andreas!". Svaret jag fick var utdelat med dyster min: "Vad vill du då?".
Jag väntade ett tag. Vad ville jag egentligen? Så svarade jag lågmält att.. "Jag vill bli vän med dig igen..". Jag kunde se på pojkens ansikte hur han blev mjukare inuti, men på utsidan ville han inte visa det, utan han rätade mer på sig och fortsatte att vara kall. Vem vann? Jag. =P Jag övertalade honom kan man väl säga. Jag använde (enligt mig själv) bra argument till att vi borde bli vänner igen. Att vi känt varandra så länge och att vi inte ska skiljas som ovänner, allra minst nu när vi snart tar studenten. Och han höll med. Han hade själv mått dåligt över hur vår situation såg ut, men till slut tog vi i hand på att vi skulle bli vänner igen. Så pratade vi sedan som om nästan inget hade hänt. Jag frågade om han varit på nolia och om han hittat något intressant. Och han sa att han nog kommer läsa vidare på miun till undersköterska. Jag kan säga att jag blev förvånad! Men visst.. det är väl bra att han blir det? o.O =)
Innan jag gick in i salen där jag skulle ha kinesiska hejdade han mig och sa att han ville be om förlåtelse för att han hade varit en sån idiot när magnus och jag var ihop. Då kunde jag inte låta bli och skratta och rätta honom; "Vi är fortfarande ihop" :P Men som alla vet så är jag ju ganska förlåtande, så jag sa att vi skulle lämna det bakom oss, men jag sa bestämt att jag BARA ville vara vän med honom. Hoppas han förstått det den här gången. Fick förresten veta att han har skaffat msn. o.o Inte chatten, bara hotmail. Men ändå. xD

What if she's an angel?

Jag har tråååkigt. Hade nyss filosofi-seminarium som jag inte fattade ett skit av (brukar inte göra det heller? men mattias är trevlig.)
Jag känner mig bara trött idag, vaknade av ett sms från en klasskompis att hon inte skulle komma till grupparbetet idag, så då tänkte jag att, va fan orka jag heller? Men jag la mig inte ner och sov igen.. No no.. När jag väl klev upp så tänkte jag, hmm ska jag lägga mig och sova? Nja då kommer jag säkert inte upp sen.. Så jag klev upp kl 9 när jag skulle ha min första lektion 12.35. Det känns ju nödvändigt. Så nu sitter jag här och gäspar i datasalen på hb.
Ska ha kinesiska 14.45. Det känns faktiskt skönt att få börja en kvart tidigare och sluta kl 16 istället för 16.20. =) Men sen har jag teater.. Jag vill inte.. Men jag måste. Måste dessutom hålla mig på gott humör. Det funkar inte att jag kommer dit och är skitsur varje gång. Det tär på alla liksom.. Men jag är bara så less. Är jag bara skolless eller på hela livet? Jag vet faktiskt inte. Vill inte göra någonting längre.

Har börjar lyssna på Brad Paisley senaste tiden, och en jättefin låt han gjort är, "What if she's an angel?"
Here it is..

What if she's an angel? - Brad Paisley

There's a man standing on the corner
With a sign sayin "will work for food"
You know the man
You see him every morning
The one you never give your money to
You can sit there with your window rolled up
Wondering when the lights going to turn green
Never knowing what a couple more bucks
In his pocket might mean..

What if he's an angel sent here from heaven
And he's making certain that you're doing your best
To take the time to help one another
Brother are you going to pass that test
You can go on with your day to day
Trying to forget what you saw in his face
Knowing deep down it could have been his saving grace
What if he's an angel...?

There's a man
And there's a woman
Living right above you in apartment G
There's alot of noise coming through the ceiling
And it don't sound like harmony
You can sit there with your TV turned up
While the words and his anger fly
Come tomorrow when you see her with her shades on
Can you look her in the eye

What if she's an angel sent here from heaven
And she's making certain that you're doing your best
To take the time to help one another
Brother are you going to pass that test
You can go on with your day to day
Trying to forget what you saw in her face
Knowing deep down it could have been her saving grace
What if she's an angel

A little girl on daddy's lap
Hiding her disease with a baseball cap
You can turn the channel
Most people do
But what if you were sitting in her daddy's shoes

Maybe she's an angel
Sent here from Heaven
And she's making certain you're doing your best
To take the time to help one another
Brother are you going to pass that test
You can go on with your day to day
Trying to forget what you saw in her face
Knowing deep down it could have been her saving grace
What if she's an angel

Underbart Väder

Någon mer än jag som la märke till vilket underbart väder det va ute idag? Solen sken så underbart ner över Sundsvall med en blå himmel. Och nu är det fullmåne.. Undrar om det kommer komma några varulvar inatt? ;)

Ja här sitter jag..

Här sitter jag, i skolans datasal och väntar på att min nästa lektion ska börja kl 15. Engelska C står på schemat, med Bitte. (Hon heter egentligen britt-marie för de som undrar =P)
Mamma ringde för bara en liten stund sedan, jag vet inte riktigt vad hon ville, för de va någon som ringde på hemtelefonen så hon var tvungen att svara. Tydligen var det Telia.. Men hon ska ringa upp igen sa hon..
Har uppdaterat min loggbok btw. Den suger. Såg att senast jag uppdaterade den va i november. XD Imorgon är det nolia, på måndag är det friluftsdag och nästa fredag får jag studiebidraget! Sånt blir man glad av. Mindre glad blir man av stress och press. Varför måste vi göra vårat PA i trean när alla andra får göra det i tvåan??!!

Borta bra men hemma bäst

Va med mina två söta änglar igår! Emelie och Elisabeth. Vi hade det verkligen kul! Vi såg på film, spelade biljard, åt god mat och bada bastu! Vi blev vakna till typ.. 5-6 va? Minns inte xD
Och nog tar helgne ut sin rätt. Gick och la mig alldeles för sent igårkväll. Hade ställt klockan på 9, men snoozade till typ 5-10 i tio. Hur som haver så börjar jag inte förren 10.35, så de va ju lugnt. Tog kvart över-bussen (ingen frukost här inte!) och kom till internationella ekonomin bara för att få lite information om grupparbetet vi ska göra.. OCH det visade sig att vi inte direkt hade någon lektion heller. Kul. Inte. Nu är jag ledig till 12.45, och det vill jag inte heller! Jag längtar tills ikväll när magnus kommer, men det är ju inte förren runt 22.. >.< Han ska med på nolia iaf, så vi får hoppas att han kan ha sina saker i skolan medan vi är där! Jag menar, skolan borde väl ha öppet ändå? Ettorna går väl inte på nolia?? Då blir jenny arg. >.<

Jag sitter här och gäspar framför datorn. Borde kanske göra något vettigt med mitt liv. Gå och lägga mig på en bänk och somna. xD

Alla hjärtans dag <3

Igår var det alla hjärtans dag, och den firade magnus och tillsammans. Första alla <3-dagen som jag får fira tillsammans med någon faktiskt! =) Vi hade jättekul och klädde upp oss, han i värsta smokingen och jag i mina röda klänning och uppsatt hår! :P Tyvärr togs inga kort, så bilderna finns endast i magnus och mitt minne. Synd faktiskt, men vi hade ingen kamera.. (Vi glömde bort att jag har kamera på mobilen.. fasen..) :/
Aja, på natten, runt elva blev vi ovänner, och jag är ju som jag är. De som känner mig vet att jag inte kan ta att bli ovän med någon, så jag mer eller mindre bröt ihop. >.< Visserligen var det bara en liten sak egentligen, minns inte ens vad nu, men magnus sa till mig (han låg med ryggen mot mig eftersom han typ va sur); "Kvällen är redan förstörd, Lägg dig."
Så jag la mig med min rygg emot honom och somnade. Sista gången jag tittade på klockan var den typ 22.50 eller nåt, sen minns jag inget mera. Men jag vaknade senare, då jag tittade på klockan var den 23.26 eller nåt (^^') och då låg magnus och höll armen om mig! <3 Jag blev genast varm i kroppen, och han viskade i mitt öra att han älskade mig. Fick höra av honom sedan (vi låg ju och gosade) att han viskat flera saker i mitt öra medan jag sov. Att han älskar mig och vad jag än säger så kommer han älska mig.. Men jag vet vilket humör magnus har. :P Inte det att jag inte tror på det han säger, men vi vet alla hur vi känner oss när vi är riktigt arga/sura? Älskar dig också Magnus <3
Nå, i alla fall då så somnade vi till slut tillsammans, och magnus jävla skitklocka ringde 5.52!!! >.< Magnus har nämligen idrott kl 7, och ska då vara i fränsta! Blä! Han skulle iväg och simma på gympan, men jag var alldeles för sömndrucken för att reagera på vad som hände. Dock kunde jag inte somna om när de gått för jag hade ont. >.< Så jag låg vaken tills de kom hem. Vet inte vad klockan var då, men när magnus och philip kom hem med sina blöta kläder och jag fick krama om magnus, då föll jag bara i sömn så snart de gått. (De hade ju nämligen skola sen). Vaknade typ runt 10-11, klev upp trots att jag ännu hade lite ont, och började städa lägenheten. x) Diskade och bäddade alla tre pojkarnas sängar (Philip, Magnus och Viking). Tejpade fast en lapp på ytterdörren där det stod: "LÄS LAPPEN PÅ KYLEN! //Jenny". Sagt och gjort, på kylen hade jag satt upp ett meddelande till pojkarna där det stod vad jag ville att de skulle göra, Bl a ta ut soporna, köpa kattmat osv xP Kände mig lite mammig, men det får man väl känna sig ibland? Längtar faktiskt tills jag får egna barn (A) 0=)
Chattade lite med emelie över msn, men började vid den tidpunkten få så ont att jag var tvungen att lägga mig igen. Hann nästan inte mer än stänga ner datorn så kom magnus och philip in genom dörren. Men jag la mig ändå ner och kunde höra hur de gick in i köket och blev förundrade över hur rent och fint det var, plus att de läste lappen på kylen. xD Sen kom en gossig magnus och höll om mig i sängen. Vi låg där ett tag, sen klev vi upp och precis då kom viking hem som går in i sitt rum och säger förvånat: "Vem har bäddat min säng!!??". Otacksamma jävel. xD Men det lät så jäkla kul!! X'''D

Iaf så var väl det en snabb resumé av dagarna.. Magnus åkte hem förut vid 18-tiden. Han är nere i stockholm nu. Saknar honom. =( Stan känns så tom utan honom.. :/ Nåja, han kommer väl in på msn sen hoppas jag! Just nu går Brothers under the sun på repeat i winamp. Den är så jäkla fin! Den är från Spirit SotC-soundtracket! Kolla den och gråt av texten! Så jäkla fin! D'x


Ingen skola

Ingen skola imorgon heller. Har fortfarande ont och känner mig allmänt hängig, inte så bra att gå då kanske? Ibland huggar det till så i magen/livmodern att jag skriker rätt ut. Kanske inte vore så bra om det hände på skolan? ^^'
Men jag kommer i alla fall titta förbi skolan för jag måste hämta ut biljetter till nolia mässan. Så om ni ser mig både på skolan och stan - bli inte förvånade. ;)

Kramar!

Re-doo

Jag har en så offantlig lust att sätta personlig prägel på min blogg, men jag fattar bara inte hur! =O Tittade runt på andras bloggar som typ är jättefina! Jag vill också ha en fin blogg.. >.<
Nån som kan hjälpa mig att göra en fin och bra blogg? ^.^

Pussar på er!

Blod, smärta och tårar

Ja jo.. kanske inte riktigt så illa, men smärtan och blodet finns i alla fall.. Satte in spiralen idag. Jesus fy fan va det gjorde ont..! Aldrig igen alltså! (Eller jo om fem år?) >.< xP
Magnus fick komma in när vi var klara, fick inte sitta upp heller utan va tvungen att ligga ner i typ tio-femton minuter för att jag kunde svimma om jag ställde mg upp för fort. Så som en duktig liten flicka som jag är så ligger jag fint kvar. Men vilken smärta.. Jag kunde knappt gå!! Om ni är vana vid hemska menssmärtor så kan jag tala om att det här va typ tre gånger värre! Fick skjuts hem av pappa från mödravården med magnus som stannade i typ en timme.. Blä på honom. Hade ju hellre velat att han stannade, men samtidigt, han har ju tvättid ikväll. =P
Jag får inte bada, ha sex eller något annat som kan skapa infektion i underlivet under fem dagar. MEN jag frågade och jag får basta OM jag duschar efteråt. ;)
Kommer ha blödningar i typ 2-3 MÅNADER framåt av och till.. vill inte~~ >.<'' Men men, vill man så vill man? Dock fick jag inte veta det innan. xD Så kommer dessutom gå med de här smärtorna imorrn också, så jag kommer inte till skolan! Kryper för fan omkring på golvet snart. xP
Barnmorskan va jättesnäll mot mig och sa att jag hade varit jätteduktig som gått igenom hela processen eftersom många tjejer inte klarar av smärtan utan avbryter. *Känner mig duktig*
Och ja, jag skrek. =P

~~Känner du/har du själv någon som har spiral?~~

Måndag igen

Nu är det måndag igen, men chi fick jag. Va inte i skolan igen, men fick vara med magnus iaf som tog hand om mig. Fil är faktiskt gott! Har börjat äta det riktigt mycket nu..
Jag känner mig lite småstressad (vem försöker jag lura? Jag känner mig jäkligt stressad..) över att jag inte börjat med mitt pa (tusen tack victor för att du sa att du inte kom igång med ditt förren i april xD lugnar mig lite iaf.. =P) och dessutom måste jag pröjsa 150kr om jag vill låna en mattebok när jag ska pröva upp matte b! Vad är det för jävla stil?? Och micke ska också pröva upp det, men han den jäveln har en bok liggandes. Me no like. >.< xP
Aja, bäst man sätter igång och kanske försöker få något gjort?? Låter som en god idé om man i huvud taget vill komma ur gymnasiet med åtminstone G i varje ämne. Undrar dock hur det kommer gå med kinesiskan på den fronten.. Det känns säkert att jag tror att jag kommer få ett G i alla fall, men lektionerna tar ju musten ur en. För varje lektion så sitter jag och blir surare och surare över att det i salen råder "Djungelns lag". Det är lite herre på teppan. Du måste svara fortast och rätt för att klättra i rang. Just nu ligger sandra (som säkert råpluggat kinesiska i helgen?) och linda högst upp, och jag typ längst ner? Urgh, förstår att du vill sluta ellis. Synd att vi skiljs åt igen dock. Kommer sakna dig på lektionerna!
Nolia då? Jo noliamässan är ju nästa vecka på tisdag, och vad jag vet är bussen dit ut gratis, men sen ska man ju käka där ute också.. Jag måste skaffa fram en matkupong till magnus! Hoppas jag lyckas! Marina har sagt att jag får hennes om inte hon ska gå. Hon kommer kanske vara med sin pojkvän Fredrik! Blä jag måste till sjuksyster också.. >.<
Bäst jag inte skriver för mycket nu.. Ha en bra natt! :)


Hurray!

1 Vad var ditt första intryck när du såg mig första gången?
2. Har vi pussats?
3. Dricker jag alkohol?
4. Röker jag?
5. Skulle du stå ut att bo med mig i två år?
6. Skriv en mening där mitt namn är med
7. Tycker du att jag har bra musiksmak?
8. Har vi samma humor?
9. Skulle du våga dela säng med mig?
10. Vad är jag bra på?
11. Vilket yrke skulle passa mig?
12. Min sämsta egenskap?
13. Är jag självisk?
14. Hur luktar jag?
15. Ser jag bra ut?
16. Har jag gjort något bra för dig?
17. Vilket/vilka uttryck använder jag ofta?
18. Vad är bäst med mig?
19. Vad gjorde jag bra första gången vi sågs?
20. Tänker du kopiera det här så att jag får svara på ditt? Det är väl ganska onödigt? :P