Vägverkets filosofi

Jag va på Teori igår på körskolan Checkers i centrala Sundsvall.
Grejen var att allt gick bra. Killen höll en hyfsat vettig genomgång av stadskörning, lärde mig bl a skillnaden mellan rondell och cirkulationsplats, vilket jag tror inte är så jäkla självklart för de flesta av oss. XP
Men cirkulationsplats blir ett så långt ord att säga, så jag håller mig nog till att säga rondell ändå. ;)
Hur som haver, så var det en jobbig kvinna som satt bakom mig, typ i 40-årsåldern som höl på att driva mig till vanvett. Jag är 18 och fattade mer än vad hon gjorde! T ex så, om någon svarade något som han sa, så svarade hon i mun på dem samma svar, typ någon sekund efter. Och detta hände i stort sett varje gång. Kan förstå om hon kanske lär sig genom att upprepa, men det blev lite störande i 1½h! Och så lite senare talade vi om enkelriktat. Så frågade hon gång på gång om två bilar kan köra i en enkelriktad gata. Dah?! -.- Jag trodde aldrig att det kunde finnas så dumma människor som tror att man får köra åt andra hållet i en enkelriktad gata. Idioter..
I alla fall så ställer hon senare frågan; "Men hur ser skylten för om man får köra åt båda hållen ut?" Ehm.. Det finns ingen skylt? Fan vad jobbigt vägverket skulle ha annars att sätta upp några miljarder skyltar om att man får köra åt båda håll. XD hahahahahh!!!

Så pratade vi om hur vägverket resonerar om olika saker.. T ex cirkulationsplatser.. Läs och häpna!
Vi andra dödliga ser ju cirkulationsplatser som korsningar eftersom flera vägar möts, eller hur? Och i korsningar ska man alltid blinka också. Men inte enligt vägverket. Enligt vägverket så är en cirkulationsplats ingen korsning utan man kommer helt enkelt fram till en ny väg som går runt, runt.. (Haha ok?)
Sen så tycker inte vägverket heller att man ska blinka i en cirkulationsplats eftersom det enligt dem inte behövs. Det är ju bara en "vanlig" väg som går runt, runt, och dessutom åt samma håll hela tiden. (Ok? Vi har ju lärt oss att vi ska blinka så fort vi ska visa vart vi ska någonstans.. XP)
Men, då hade våran "lärare" talat med vägverket om detta. Det kan väl aldrig komma sig, att du inte ska blinka i en cirkulationsplats, men du måste blinka där det är enkelriktat. Va fan, borde det i så fall inte vara mer vettigt att blinka i en cirkulationsplats då, eftersom att då flera bilar möts?? Vet ni vad han får för svar? Jo detta: "Oj då.. det hade vi inte tänkt på!" ....................Nä vi märker det. Men det lät bra på mötet va?

Life is Live

Det är bättre att låta folk tro att man är dum i huvet istället för att öppna käften och bevisa att dom har rätt.

Mobil på vift

Har du någonsin varit med om att tappa mobilen på bussen? Det var vad som hände min pojkvän Magnus igår. Han skickade ett sms till mobilen där det stod att den som hittade den skulle ringa till mig. Han hade tagit bussen 5.40, och en kille ringde och väckte mig halv nio. Bläsch. Helt sömndrucken svarar jag hallå och får till svar: "Sov du?". Nej jag är vaken yxskaft. -.-' Iaf så märkte jag ju på en gång att det inte var magnus röst, så jag fick veta att det var en alex jag talade med, så jag sa till honom att han skulle lämna mobilen till busschaffisen som sedan kunde lämna in den på navet. När jag sedan kl 10 anländer själv till navet kommer 191;an från ånge in, men ingen mobil. Jag frågade på navet och va säkert dit typ 3-4 ggr under dagen men ingen mobil. Jag gick till Bussgods och frågade dem. Nada. Fick ett nummer till Ceris Resor i Ånge som jag ringde, men heller ingen mobil där. Jag kände mig frustrerad, och magnus hörde inte av sig heller. Jag hade heller inga nummer till magnus vänner, så jag kunde inte komma åt honom på något sätt.
Senare på kvällen vid 17 när jag gett upp allt hopp om att kunna hitta mobilen, får jag ett sms från magnus pappa där det står att "En kille har hittat magnus mobil, de tar kontakt med dig" - Leif. Först tänkte jag, vem fan är Leif? Sen kom jag på att det va magnus farsa, och får bara någon minut senare ett röstmeddelande där en kvinnoröst berättar att hennes son har hittat en mobil och om vi vill ha kontakt med dem så kan vi höra av oss på ett nummer. Just kl 17 skulle jag egentligen ha teori, men den sket jag fullständigt i, sprang ut och ringde numret. Yes! Magnus mobil är hittad och någon vill lämna tillbaka den! Grejen var att de här personerna bor i något ställe som heter Jungaverk, som ligger ovanför Torpshammar där magnus bor. Tur i Oturen? o.O
I vilket fall som helst så berättade modern att jag tydligen hade sagt till hennes son i telefon att telefonen inte var något att ha, men det sa han säkert bara för att han ville behålla den. -,- Skitunge!! Jag sa åt honom att lämna den till busschauffören, varför gjorde ungjäveln inte det?!! Nåja, han hade stängt av magnus mobil som har pinkod, så de kom inte in på den igen. Lyckligtvis så tänkte de efter lite och kom ändå in i mobilen genom att byta SIM-kort, och på så vis komma åt telefonlistan. Jag fick då numret till Nelly och Viking i magnus klass som jag ringde till. Jag fick genom Nelly tag på magnus eftersom Viking satt på tåget från stockholm till sundsvall. What ever, jag fick tag på magnus genom nelly som jag typ aldrig mött så pojken blev ganska förvirrad, men jag fick iaf tala med magnus och berättade som det var att han måste ta kontakt med den här familjen för att kunna få tillbaka sin mobil. Detta var första gången vi talat med varann över hela dagen. Så får jag kommentaren med ynklig röst: "Är du arg på mig?". Aww.. Självklart var jag inte arg på magnus. Att tappa mobilen kan alla göra, och jag vet själv hur galen jag blir bara jag glömmer den hemma eller liknande!!
Så magnus ringde till familjen efter att vi lagt på, och bestämmer med dem att han ska träffa moderns äldsta son som går i samma skola som magnus på onsdagar, nämligen bobergsgymnasiet i ånge. Jag kan inte göra mer än det jag gjort, nu är det upp till magnus. :) Dock så höll jag knappt på att få ett tack av honom så glad som han blev! =P Skönt i alla fall att magnus kan få sin mobil tillbaka! Jag vill inte påstå att jag gjorde allting, för det va ju faktiskt de som tog kontakt med mig. Ska träffa magnus senare idag kl 16, han ska då vara på teatern kl 17, så jag får ha honom i en timme i alla fall. Det hoppas vi på ska bli kul! :D Även fast jag är ganska pank. >.< Jobbigt att säga pank när man har 1500 kr på banken man inte får röra för de pengarna ska jag köpa mobil för på torsdag! Lyckligtvis får vi ju även pengar då, men jag vill ha pengar NU! Jag måste verkligen skaffa mig ett jobb. -.-'
Förresten fyllde jag på mobilen med 100 kr igår, min sista hundring jag fick av pappa i helgen. Vet ni hur mycket pengar jag hade kvar på kortet när dagen var slut? 4 kr.


Aftonbladet.se

Jag läste förut idag på Aftonbladet.se om modebloggar. Att andra bloggare blir irriterade av vissa bloggar blir mer uppmärksammade tack vare att de lägger ut tävlingar osv. Jag tar inte ställning till detta säger jag nu en gång för alla så alla kan läsa det här! Allt för många har frågat mig över msn och andra sidor. Jag bryr mig inte vad andra gör med sina bloggar, det jag vill göra med min blogg, det är att berätta för mina vänner vad jag gör om dagarna, om jag har något roligt att berätta, något tråkigt att berätta. Jag bryr mig inte särskilt mycket om hur många som läser den, jag har två av mina närmsta vänner Elisabeth och Emelie som läser den regelbunden. Älskar er tjejer! <3

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1692289.ab <-- Ni kan läsa artikeln här!

Vänta lite nu..

Är det bara jag som finner denna bild roande?



Omg check out his eyes.. Me likey! ;P


Lejonkungen - En skräckfilm?



Om jag får säga min mening så tycker jag faktiskt att den här videon är väldigt bra ihopsatt! Man skulle ju kunna tro att det är en skräckfilm! =)

Disneylista

Snott från ellis XP

Askungen
[  ] En av dina föräldrar är döda
[x] Du gör många sysslor hemma
[x] Du älskar att klä upp dig
[x] Du älskar djur
[  ] Du väntar på din drömprins
[  ] Din mamma är väldigt sträng 
[x]Du har systrar som är avundsjuka på dig
[  ] Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker
[  ] Du har glömt skor hos en kompis någon gång
[  ] Du har/har haft blondt hår
TOTALT: 4

Belle
[  ] Du har kysst någon som dina kompisar inte gillar
[  ] Du har gått vilse i skogen
[x] Du älskar att läsa
[x] Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker
[x] En av dina familjemedlemmar är ganska konstig
[x] Du har jobbat frivilligt någon gång
[x] Du har en vild fantasi
[  ] Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp
[  ] Killar har tyckt om dig bara för att du är söt
[x] Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig
TOTALT: 6


Jasmine

[  ] Din pappa är väldigt rik
[x] Du är väldigt smart
[  ] Du har varit tillsammans med någon som är olik dig
[x] Du är unik och annorlunda jämfört med alla andra
[x] Du skulle aldrig gifta dig med en person bara för att personen var rik
[x] Du har många mål i ditt liv
[  ] Du har inte så många vänner
[x] Du är självständig
[  ] Du är förmögen
[x] Dina föräldrar försöker kontrollera ditt liv
TOTALT: 6

Ariel
[x] Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig
[x] Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar av det
[x] Du är lite av en trubbelmakare
[x] Du är yngst i din familj
[  ] Du har många systrar
[  ] Du samlar på nånting
[x] Du har/har haft långt hår
[  ] Du har/har haft en fisk som husdjur
[x] Du är väldigt nyfiken av dig
[x] Du är ganska lättlurad
TOTALT: 7


Snövit

[  ] Du vet att du är vacker
[x] Ibland verkar det som att din mamma är avundas dig
[  ] Du har nästan blivit dödad
[x] Du har minst 7 bra kompisar
[  ] Du har blivit matförgiftad
[  ] Du har/ har haft kort hår
[x] Du kommer överens med nästan alla
[x] Alla dina kompisar är olika
[x] Du älskar att ha kul
[x] Du är gladare när du inte är hemma
TOTALT: 6


Mulan

[x] Du är lite av en pojkflicka
[  ] Många önskar att du var lite tjejigare
[x] Du har låtsats vara någon du inte är
[x] Du har haft en fysisk fight med någon
[x] Du har rymt hemifrån
[x] Dina föräldrar försöker planera ditt liv
[x] Du har många killkompisar
[x] Du ser ofta dig själv i dåliga situationer
[/] Du älskar din familj så mycket att du skulle göra vad som helst för att skydda dem
[  ] Du har klippt ditt hår själv
TOTALT: 7,5


Törnrosa
[  ] Du bor/har bott med någon annan än dina föräldrar
[  ] Du dog nästan vid tidig ålder
[x] Du är vänlig, älskande och tankfull
[x] Du har en fin sångröst
[x] Du gillar att sova sent på helgerna
[x] Du är mycket ute
[  ] Du är adopterad
[x] Du är väldigt romantisk
[  ] Rosa är en av dina favoritfärger
[  ] Ljusblå är en av dina favoritfärger
TOTALT: 5


Pocahontas
[x] Du älskar att utforska stora städer
[  ] Du är mer andlig än religiös
[x] En i din familj har dött
[  ] Du har haft ett omöjligt förhållande
[x] Dina föräldrar bryr sig mycket om dig
[  ] Någon du känner har varit med i något krig
[x] Du älskar naturen
[  ] Du har/har haft svart hår
[x] Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats
[x] Du är väldigt äventyrlig
TOTALT: 6

Jag är Ariel och Mulan! :D


Vad i hela..?

På internet finns det många konstiga saker att finna.. o.O


If I could turn back time..

Idag blir Douglas (Rolf) 63 år! Grattis Rolf! :D

Hela dagen började med att magnus och jag klev upp vid tolv (fast vi hade varit vakna sen 9) och gjorde iordning frukost till mamma och rolf som låg och sov. De fick frukost på sängen, och det tyckte de om. :)
MEN jag fick inget sex under morgonen för att magnus inte var sugen. Wtf? Vilken kille är INTE sugen? o.O''

I vilket fall, så drog magnus och jag på stan eftersom det var ett sådant underbart väder! Vidare drog vi till birsta, och tog en fika på waynes där. Kladdkaka är gott! ^_______^

Fick ett samtal från mamma och rolf där de är arga över att eftersom vi äter middag klockan fyra (vilket jag tydligen ska veta o.O) och fick då en utskällning om att vi genast ska komma hem och äta middag. Hmm? Ok sa jag, men vi kommer nog inte komma hem förren om typ en timme eftersom det knappt går några bussar. Jag kände mig helt förstörd, och då vi gick till busshållplatsen såg jag allting i svart. Ingenting dög. Dagen som hade varit så bra till en början, skulle det få ett sådant dåligt slut? :(
Lyssnade på musik på ipoden medan magnus försökte trösta mig. Men ingenting tycktes hjälpa. Jag bara grät och grät.. Lite dåligt att kanske lyssna på apologize när man redan känner sig nere, men va fan..
Så kom låten, "If I could turn back time" upp på displayen och började spelas. Då brast det ordentligt. Jag började storgråta riktigt (inte ljudligt dock), just under den del då Cher sjunger; "If I could reach the stars, Id give them all to you". Då t'nkte jag bara på mamma, och kände verkligen att om jag kunde nå stjärnorna så skulle jag ge dem allihop till henne, men samtidigt så vet jag med mig själv, att ingenting jag gör riktigt duger för henne. Jag ska alltid kunna lyckas vara bättre enligt henne. :/
Bussen kom 16.25 till birsta, och med den åkte vi till stan igen. (det va på bussen som jag grät som en tok, och jag vet inte om någon tittade heller, jag bara grät mot magnus)
Då vi kom in till stan hade bussen till bergsåker redan gått. Typisk tur om man heter jenny eller vaddå?
Så vi började gå, och då kände jag att jag behövde gå på toa. >.< Vi gick in på Step in (Nuvarande Helex) och lånade toan där. Bussen skulle ju ändå inte komma förren kvart över. Så jag visade även bowlingen för magnus som han tyckte va fin, vi kanske hade tänkt bowla nästa helg tack vare det. :) Yay!
Iaf, mitt humör vart lite bättre efter att mamma ringt och frågade vart vi va och så, med en lugn ton. När vi kom hem så kände jag mig mycket bättre till mods, och snart hade vi tänkt se på singing bee. Tjoho! :D Sjunga med i låtarna eller vaddå xD Magnus ska dessutom sova över inatt. Me like that.

Ciao!

Plagiering

Jag fick tillbaka ett arbete på engelskan idag, eller ja, jag fick några tillbaka, men det va just min spökhistoria som störde mig mest. Det var nämligen så, att en del ur en konversation (typ en mening som en person sa) hade visat sig vara ett plagiat då min lärare kört det i urkund. Jaha, och jag som bara satt i word och skrev den där jäkla historien? Vem fan går in på internet för att kunna skriva en spökhistoria? Vi hade fått i uppgift att vi skulle skriva typ om någon av de irländska spökena, och jag valde The Dullahan. Synd att det var ett plagiat då, eftersom det drar ner på mitt betyg. Hur skulle jag veta att det som stod, just det som den personen sa, fanns på internet? o.O''

Aja, har två uppsatser att skriva i engelskan nu, sen har jag prov imorrn. Hmm, jag tror att jag kommer vänta med uppsatserna till imorgon? Har prov i rättskunskap. Tre kapitel.. Fun times!! ...Or not.

70/70!!!

Jag var på körskolan idag som ni kanske vet, för nu vill jag verkligen ha körkortet, så jag ligger i som tusan. =P
I alla fall, så har jag i de flesta fall bara fått 66, då 67 är godkänt, så jag har fått underkänt varje gång. Då blir man ju lite less? Maxpoäng är 70. Så sitter jag där och löser allting, och tänker; "Happ, underkänt igen nu då?". Trycker på rätta, och går sedan in på översikt istället för Resultat. Och finner, INTE ETT FEL! Jag satt typ bara och gapade av förvåning, och lycka såklart. Det spratt till i mig. Jag hade lyckats få 70 av 70 rätt! Jackpott! :D

Dock så måste man få godkänt två gånger för att den runda ringen ska bli helt grön, men efter några försök så lyckades jag än en gång få godkänt! :) Inte alla rätt, men jag är ändå glad! Ett steg närmare körkortet! :)

Vilken mänsklig kroppsdel..?

Klasslärarinnan Fröken Lund, frågade sin klass, "Vilken mänsklig kroppsdel ökar sin storlek med tio gånger när den blir stimulerad?"

Lilla Lisa stod upp och sa, "Du borde inte ställa sådana frågor till sjätteklassare! Jag skall berätta detta för mina föräldrar, och de kommer att berätta det för rektorn, som då kommer att avskeda dig!"

Fröken Lund ignorerade henne och frågade samma fråga en gång till. "Vilken mänsklig kroppsdel ökar sin storlek med tio gånger när den blir stimulerad?"

Lilla Lisa stod då med öppen mun, men sade sedan. "Nu kommer du allt att få stora problem".

Lärarinna fortsatte att fråga: - Är det någon som kan svaret?

Till slut så reste sig Patrik upp, tittade sig nervöst omkring, och sa, "Den kroppsdel som ökar sin storlek tio gånger, när den blir stimulerad, är pupillen i ögat."

Fröken Lund sa. "Det är helt rätt Patrik", sen vände hon sig till Lisa och sa: "Och för dig min lilla flicka. Så har jag tre saker att säga:
Ett: Du har snuskig och osmaklig fantasi.
Två: Du har inte läst läxan du skulle ha läst till idag.
Tre: Och en dag kommer du att bli mycket, mycket besviken.

Name meme

1 . YOUR REAL NAME (english):
Jenny

2 . YOUR GANGSTA NAME: (first 3 letters of real name plus izzle)
Jenizzle :XD:

3 . YOUR DETECTIVE NAME: (fav color and fav animal)
Red Wolf

4. YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first)
Södje :lmao:

5. YOUR SUPERHERO NAME: (Your 2nd favorite color, and favorite drink)
Black Cola (Wtf? XD)

6. YOUR IRAQI NAME: (2nd letter of your first name, 3rd letter of your last name, first two letters of your middle name, last two letters of your first name then last three letters of your last name)
edsunyren o_O'

7.YOUR WITNESS PROTECTION NAME: (both parents middle name)
Susanna, Göran (What can I say? That's their middle names.) XD

8. YOUR GOTH NAME: (black, and the name of one of your pets)
Black Maja

Snott från emelie.. oops.. ^^'

Hur dåligt sköter du skolan?

1. [x] du har sagt att du är sjuk fast du egentligen bara inte orkat gå
2. [x] har fått ig på prov
3. [x] du har skolkat
4. [x] du har vart med en kompis istället för att gå till skolan
5. [x] du har åkt hem från skolan för du inte orkat vara kvar
6. [x] ibland orkar du inte lyssna på genomgångarna , istället tänker du på annat och skiter i vad läraren säger.
7. [x] du har haft tuggummi eller annat godis på lektionen även fast läraren sagt till en annan elev att den inte får ha de.
8. [ ] du har fått en utskällning av läraren
9. [ ] du har blivit utkastad från en lektion
10.[x] du har låtsas arbeta, fast du egentligen inte gjort ett skit
11.[ ] du glömmer oftast böcker och pennor till lektionen
12.[ ] du håller aldrig reda på prov, det är andra som får påminna dig
13.[ ] du skiter ifall du inte får bra betyg
14.[ ] du skiter i skolan ihuvudtaget, du vill ändå inte bli något
15.[ ] du har skrivit av kompisens svar på uppgifter för att du inte alls följt med
16.[ ] du får aldrig godkänt på ett prov
17.[x] du har kommit försent till en lektion
18.[x] du har tagit egen sovmorgon
19.[x] du har försovit dig
20.[x] du har sagt att du var sjuk fast du åkte istället och shoppade
21.[ ] du har vart full på skoltid
22.[ ] du har druckit i skolan
23.[ ] du har slått en lärare
24.[ ] du har blivit avstängd från skolan

totalt: 12

1- 6 Du sköter det mesta, kämpa på så får du nog bra betyg !
8 -15 Du är ganska slarvig i skolan, fortsätter du så här så kommer du inte få bra betyg , skärp dig för fan!
15-24 du skiter i skolan totalt, you'r too bad

Oops.. fan va dålig jag är. XD ^^'

Gratisbio

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=26654

Jag gillar såna sidor där man kan vinna saker gratis, och att vinna en gratis biobiljett till SF bio utan att direkt behöva göra så mycket, såna sidor gillar jag!
Gratisbio är en sådan sida!

Några listor då..

Din killsida:

[x] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[] hundar är bättre än katter
[] det är kul när någon gör sig illa
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[ ] du har x-box, wii eller liknande spel
[] någon gång har du velat bli brandman
[x] du har ett DS, Ps2 eller liknande
[ ] du kollar på sport på tv
[x] våldsamma filmer är bra
[x] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[ ] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[] du tycker det är coolt med baggy byxor
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[ ] sport är kul
[] pratar med mat i munnen
[ ] använder boxers

Totalt: 7


Din tjejsida


[x] du använder läppstift/ läppglans/ lipsyl Läpsyl
[x] du älskar att shoppa
[ ] du använder eyeliner/ kajal
[/] du bär färgen rosa
[ ] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[/] du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] du gillar att bära smycken, ringar och armband
[] kjolar är en stor del av din garderob
[x] shopping är en av dina favoritsaker
[x] du gillar inte filmerna star wars
[x] du har gått på dans eller gymnastik
[ ] det tar dig ca 1 timma att göra dig i ordning
[ ] du har fler än 10 par skor
[ ] du bryr dig om hur du ser ut
[x] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjej underkläder
[x] du gillar att sminka andra för nöjes skull

Totalt:  11

Sammanfattning: 18
Kille: 7
Tjej: 11


Hrm.. Ja ^^'

Nästa lista då? :)

Visste du att jag:

(x) Är kär i någon
(x) Cyklat utan händer
(x) Tycker att sommaren borde komma nu
() Hatat kärlek
() Har/haft converse
(x) Känt mig som ett as
(x) Älskar att gunga
(x) Gillar någon så att det gör ont
( ) Är höjdrädd
( ) Är homosexuell
() Kysst mig själv i en spegel
() Hoppat från ett fönster
(x) Viskat i någons öra
() Hamnat på sjukhus
() Förlorat någon jag älskade
( ) Dödat någon
() Bakat sockerkaka
(x) Lyssnat på samma låt en hel natt
( ) Ätit godis istället för att gråta
() Skrikit hora/bög till någon
() Varit full
( ) Varit hög
(x) Varit ordlös
( ) Hatar värme
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har dissat någon som ringt på min mobil
() Varit otrogen
(x) Har hatat någon som jag egentligen älskar
(x) Har ångrat mig
(x) Varit svartsjuk
() Har hostat blod
(x) Hoppat omkring på stan
(x) Tycker om kladdkaka
(x) Har ätit middag med någon jag tycker om
(x) Tror på det övernaturliga
(x) Ätit jättemycket och sedan spytt
(x) Har hatat min kropp och mitt utseende
( ) Har spelat gitarr
(x) Skrattat åt mig själv
(x) Sjunger i duschen
() Skrikit mig hes av panik
( ) Blivit strypt
( ) Har sett någon dö
(x) Har vibrerat av nervositet
( ) Blivit slagen seriöst
(x) Har skrattat så jag gråtit
(x) Sprungit och gråtit samtidigt
( ) Fått för mig att jag är homo men kommit på att jag inte är det
(x) Haft solen i ögonen med ett leende
( ) Slängt porslin i väggen
(x) Hatat hela världen
() Sjungit till Håkan Hellström med någon jag tycker om
( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat
(x) Gillar inte att folk tjatar på mig
( ) Drömmer ofta mardrömmar
() Har ett smeknamn
(x) Somnat på golvet
() Blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa dig
(x) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen
(x) Åkt buss genom halva Sverige
() Kastat mig framför ett fordon
() Älskat någon som inte vet om det.
(x) Skrapat upp knäna
(x) Tycker att krig är idiotiskt
(x) Tuggat på ett grässtrå
(x) Hållit i en orm
( ) Trott att jag varit odödlig
( ) Kastat min telefon i vattnet
(x) Vaknat av att jag gråter
( ) Känt mig som ett får
(x) Haft läppstift
(x) Har gråtit i någons närvaro
(x) Älskar regn
(x) Önskar mig ett liv med en speciell person
( ) Har slagit till någon så att personen tappade andan
(x) Har sprungit en kilometer utan uppehåll
() Har en studsmatta hemma
(x) Har sett en film mer än tjugo gånger
( ) Kysser med öppna ögon
(x) Gillar att städa (Ibland när jag väl kommer igång! :D)
() Har varit lunarnörd
(x) Har gråtit av lycka
(x) Kan över tre språk
( ) Har bra självförtroende
( ) Tror att jorden går under snart
(x) Tror på gud
(x) Är en negativ jävel
(x) Drömt att jag varit död
(x) Har aldrig druckit öl
(x) Har en fobi
( ) Trivs med min kropp
(x) Är dålig på att säga nej
(x) Avskyr matte
( ) Tycker om att spela piano
(x) Är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) Är vegetarian
(x) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) Hade gosedjur som liten
(x) Har förlorat en nära vän (Kurre räknas faktiskt.. :/ )
(x) Diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
(x) Ska flytta så snabbt som möjligt
() Knaprar ofta alvedon
() Skriver dikter eller andra texter
( ) Är emot abort
( ) Borstar aldrig håret
() Har/haft tandställning
(x) Sagt nej till sex
() Faller nästan alltid för fel personer
(x) Tycker om Britneys (tidiga) musik fastän jag aldrig erkänner det
( ) Äter godis på skoltoaletterna
(x) Har strippat i cam någon gång
(x) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
(x) Gillar muskler
(x) Är mest sugen på sex på morgonen
( ) Hatar mjölk
( ) Har cuttat mig i fingret på ett papper och sagt JÄVLA FITTA!
(x) Vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
(x) Ser på family guy
(x) Har gått/ska gå på bal
( ) Tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) Har rökt
( ) Verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) Tycker att jesus verkar varit en trevlig prick.
(x) Har dansat på scen
() Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) Vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) Älskar någons leende
(x) Har syskon

Det va ganska många saker det! =)

4 månader!

Magnus och jag har idag, den 10e januari, varit tillsammans i 4 månader! :D Fun fun!

Aja jag måste väl återgå till mina arbeten. Jag måste duscha, skriva ett tal och dessutom plugga till provet imorrn. Vill inte >.<

A laptop, a new laptop!

http://youtube.com/watch?v=bBLc1TKWXtM

Fan så bra den är! Allra mest "Jafars christmaslist" vid 2.15! Jag skrattade så jag tjöt.
Sen så, jag vet att den här varit uppe på internet några år, men visst är den ändå underhållande?


2oo8

Nu är det 2008. Hoppas detta år blir bättre än 2007? Inte för att jag klagar på hur -07 va, men man kan väl alltid hoppas på det bättre?

Magnus kommer hem om 1½ dag, YAY!

Va hos mina kusiner idag (eller ja, igår..). Min kusin kristian har en tablet (
http://cache.gizmodo.com/images/tablet.jpg Vilket är en slags ritplatta typ) Jag fick pröva, och tillsammans åstakom vi detta:

jag gjorde katteerna(?) i de högra hörnen och skrev Hej Kristian + LOL. ^_^ XD