No Reservations

Kärlek på menyn - No Reservations

Magnus och jag var till kista idag och shoppade. Så bestämde vi oss för att vi skulle gå på bio. Och vi såg Kärlek på menyn. Helt klart sevärd film! Den var så underbart gullig, charmig, söt och man bara.. njöt av den! Jag kommer helt klart att köpa den filmen när den kommer ut! :D

Dessutom sprang vi runt hela köpcentret och letade efter filmen Björnbröder. Men hittade vi den? ICKE!!
Fy på er kista klart man ska ha björnbröder. -.-

Stockholm

Har anlänt till stockholm! Men jag hade inte tänkt skriva en novell om hur det går, utan jag tar det lite kortfattat. Tåget avgick från sundsvalls station igår 14.08 och vi kom fram till stockholm vid halv sex.
Fick en liten round-tour i grannområdet då vi gick ut med hubbe (hans hund) och jag LOVAR att ni kommer få se bilder på både bengtsson, puttan och hubbe för jag ska ta kort på dem! :)

Idag (tisdag) så ska vi till Kista, och sen kanske bio. Magnus har lovat något romantiskt, vi får väl se vad pojken hittar på ;)

Även om jag är här så saknar jag er alla litegrann. Det är liksom lite långt ifrån och inte samma saknad som man annars brukar ha.. Jag vill ha många gosiga kramar när jag kommer hem <3

Ciao af Stockholm!

Jura & Krita

Sitter just nu på naturkunskapslektion. Tråkigt värre. Efter lovet ska vi framföra det vi fått fram om de olika perioderna vi forskat fram om. Amir, Muhammed och jag har fått om Jura och Krita-perioderna. suck. -.-

Sen idag ska Emelie åka med bussen till stockholm, så elisabeth och jag ska vinka av henne. Jag kommer sakna det lilla knytet.. ;'(

Lycka till i Australien Emelie och ha det bra :)
Kramar Jenny

Stand out

Har inga direkt nyheter att meddela. Var tvungen att vara hemma från skolan igår för att jag inte mådde bra. Surt värre med tanke på att jag då missade besöket på miun. Blä usch fy på mig. Jag som hade behövt det so badly!!
idag är det fiskgratäng till lunch, I wonder if it's eatable?

Ska snart ha bokredovisning på svenskan, Svinalängorna. Den var skitdålig. Den handlar bara om en flicka som växer upp i ett bostadssamhälle som kallas svinalängorna. Sen får man följa hennes uppväxttid som handlar mest om alkohol. Slutet (typ de sista 70 sidorna och boken är 260 sidor!!) handlar bara hur hennes mamma blir blåslagen av hennes far och hur de far ut och in från behandlingshem hela tiden. Jag tycker verkligen inte att den var värd att läsa.

Nästa vecka ska jag till stockholm. Det ska bli kul! :D En hel vecka ska jag få sätta mig in i hur Magnus bor. Eller... Bodde. :P

Kram alla ^^


Skilsmässa

Kan inte vara med på filmkvällen på lördag. Jag pratade med mamma igår angående det, (eller ja.. försökte) och hon sa då att det fick jag inte. Jag vill inte få en utskällning igen, utan jag ska lyda hennes order och åka till pappa.
Jag vill inte vara med om en massa övertalningar nu och saker om att jag är tråkig. Bara för att jag är 18 år så har mamma fortfarande vårdnaden om mig eftersom jag går i skolan. Jag bor i hennes hus och ska då följa (till viss del) hennes "order". Så är det bara.

Guldtrofén

"Varje avgångsklass på Hedbergska skolan har under året olika tävlingar och jippon där det gäller att få ihop så många poäng som möjligt för att som segrande klass gå ut först på trappan på studentdagen. Denna gång var det tårttävling som delmoment. Kriterierna för tävlingen var: Estetiskt tilltalande Idé/kreativitet- smak 25 st klasser ställde upp i tävlingen som vanns av Livsmedelsprogrammet LP-3/ Hotell- och restaurangprogrammet HR 3B."

image1

Konstigt att de vann en TÅRTTÄVLING??!! Oj vad förvånad jag blir..
Visst var tårtan snygg, men ändå..

Somebody to love

Magnus kom hem mycket tidigare än vad han sagt att han skulle komma hem. Jag blev överlycklig och slängde mig om halsen på honom då jag såg honom. Sen gick vi in till hedbergska igen för att äta tårta. Dock, majoriteten var borta. Däribland min egen klass tårta som jag anser blev jäkligt god!
Jag gillade inte bl a Fotbollstårtan och smurfarna.

Jag va hos jessica i helgen, vi har inte träffats på evigheter och hade enfilmkväll kan man säga. Nå, kan ju säga att vi såg ca två filmer eftersom vi alltid började snacka. XD Dessutom försökte hon lära mig att sticka, eftersom jag vill lära mig men jag gjorde alldeles för hårt och det gick väl.. som det gick så att säga. (Hemskt.. Dåligt.)

En av filmerna vi såg var Ella Enchanted, Den är jättesöt <3
Iaf så fick jag soundtracket av jessica då jag kom hem,
och har nu nästan hela dagen lyssnat på

"Somebody to love" - Anne Hathaway

Can anybody here find me somebody to love?
Each morning I get up I die a little
Can't barely stand on my feet.
Take a look in the mirror and cry
Lord, what you're doing to me.
I've spent all my years believing in you, but I just can't get no relief.
Won't somebody, somebody, can anybody find me, somebody to love.

Got no feel I got no rhythm
I just keep losing my beat
I'm okay I'm alright
It shows that there's no defeat
I just gotta get out of this prison cell
One day I'm gonna be free
Lord somebody
Somebody
Can anybody find me somebody to love

(She works hard) Everyday
I try and I try and I try
But everybody wants to put me down
They say I'm going crazy
They say I got a lot of wonder in my brain
Got no common sense
I've got nobody left to believe

Yeah yeah yeah yeah yeah

(Find her somebody to love x6)
(Can anybody find me)

Somebody To Love

(Find me somebody to love x5)

Little Red Riding Hood And The Wolf

As soon as Wolf began to feel
that he would like a decent meal,
He went and knocked on Grandma's door.
When Grandma opened it, she saw
the sharp white teeth, the horrid grin,
and Wolfie said, "May I come in?".
Poor Grandmamma was terrified,
"He's going to eat me up!" she cried.
And she was absolutely right.
He ate her up in one big bite.
but Grandmamma was small and tough,
and Wolfie wailed, "That's not enough!"
"I haven't yet begun to feel that I have had a decent meal!"

He ran around the kitchen yelping,
"I've got to have another helping!"
Then added with a frightful leer,
"I'm therefore going to wait right here
till Little Miss Red Riding Hood
comes home from walking in the wood."
He quickly put on Grandma's clothes.
(Of course he hadn't eaten those.)
He dressed himself in coat and hat.
He put on shoes and after that
He even brushed and curled his hair,
Then sat himself in Grandma's chair.
In came the little girl in red.
She stopped. She stared. And then she said,

"What great big ears you have Grandma."
"All the better to hear you with,"
the Wolf replied.
"What great big eyes you have, Grandma,"
said Little Red Riding Hood.
"All the better to see you with," the Wolf replied.

He sat there watching her and smiled.
He thought, I'm going to eat this child.
Compared with her old Grandmamma
She's going to taste like caviare.

Then Little Red Riding Hood said, "But Grandma,
what a lovely great big furry coat you have on."
"That's wrong!" cried Wolf. "Have you forgot
To tell me what BIG TEETH I've got?
Ah well, no matter what you say,
I'm going to eat you anyway."
The small girl smiles. One eyelid flickers.
She whips a pistol from her knickers.
She aims it at the creature's head
And bang bang bang, she shots him dead.
A few weeks later, in the wood,
I came across Miss Riding Hood.
But what a change! No cloak of red,
No silly hood upon her head.
She said, "Hello, and do please note
my lovely furry WOLFSKIN COAT."

Östersund

Jag va till SYO;n idag och snackade lite med honom.. Inte för att jag direkt uppfattade något av det mannen sa. Vi gick in på ams.se (Både elisabeth och emelie; DO THE TEST!!) [Tja, ni ville ju att jag skulle påminna er ;P] och kollade runt lite, mannen skriver ut flera papper som är helt omöjliga att förstå eftersom allting står utan varsesig punkter, ny rad eller ens kommatecken!! Sådetblirsåhärnärmanskaläsatypochdetblirjättejobbigtilängdenellerhur? Visserligen fanns det mellanslag IBLAND........ (Punkt punkt punkt) ....

Jag blev i alla fall less på karln då jag efter en stund suttit i biblioteket och försökt läsa igenom de olika papprena han gett mig, men ingenting av det jag fått lät intressant. Förutom då Språk i europa. Men vet inte om jag orkar dra till london.. Det vore väl kul liksom, men samtidigt så känns det faktiskt som att jag vill gå en utbildning som man kan få ett jobb på.
Så efter klassrådet då vi har projektarbete stack jag iväg till mittuniversitetet. (Vill ju helst gå här i sundsvall.)
Visste inte riktigt vart jag skulle gå (det finns hus tamefan överallt där o_O'''), så jag träffade på en kille som hjälpte mig. Han läste där, och va från indien! Skitcoolt! Kunde bara snacka engelska med honom för han förstod inte svenska ^w^ Men de var bara gulligt på sitt eget lilla vis!
I alla fall, han hjälpte mig dit jag skulle, men då jag väl kom dit sa kärringen (ursäkta?) i receptionen att jag -tyvärr- inte kunde tala med någon syo där eftersom de var "upptagna". (Med vaddå, kafferast?) o_Ô
Hon sa till mig att ta några broschyrer, men de var den enda hjälp jag fick, förutom att hon sa att jag skulle ringa till någon. Nu är de dock såhär att när jag på bussen hem tittade igenom ena broschyren för mittuniversitetet, så hittade jag en lite halvintressant sak. Det handlade om turism. Dock så ligger linjen i Östersund!! Hmm.. >_>
Och man måste ha Matte B för att komma in (*suger på matte*) -.-''' Men men, om jag verkligen vill komma in (får snacka med SYO;n igen..) så är de väl bara att ligga i!

Morgonstund har frun i mun

Det är ganska ovanligt att se jenny uppe den här tiden, eller i alla fall PIGG den här tiden. jag brukar ju för fan ligga och dra mig tills nu.. Stackars elisabeth som måste kliva upp idigt enbart för att kunna ta sig till skolan!! jag lider med dig gumman.. *krama om*

Jag gjorde provet på ams.se, och fick fram en massa resultat, och tydligen ska jobba med säkerhet och bevakning o_O'' Vad fick ni??
Det jobbiga är att typ inga av de jobben jag fick fram, och som dessutom verkar vara "vettiga" har högskoleexamen, vilket jag VILL. Jag VILL plugga, hur konstigt det än låter. Jag orkar fan inte gå ut och jobba redan. Nej uscha. Jag kommer säkert bara hamna nere bland de arbetslösa jävlarna. Och att jobba med tidningen, där vill jag inte hamna.. ><'
Jag har ett tag varit nyfiken på det här med att bli advokat. Det finns några hakar.. Har tagit denna "lista" från ams:

"Juristutbildningen omfattar 4,5 år studier vid universitet. Ämnen som ingår är bland annat civilrätt, straffrätt, processrätt, offentlig rätt, förvaltningsrätt och skatterätt. Utbildningen avslutas med jurist kandidatexamen.
För antagning krävs grundläggande behörighet och särskild behörighet i svenska, historia och samhällskunskap.
Notariemeriteringen innebär att under två år tjänstgöra vid en tingsrätt eller länsrätt. Ett halvår av tjänstgöringstiden kan ibland ske vid åklagar- eller kronofogdemyndighet, skatteverket eller eventuellt någon annan myndighet. Konkurrensen om notarietjänsterna är fortfarande stor framför allt inom storstadsregionerna, vilket gör att det krävs höga betyg från juristutbildningen för att bli antagen."

Fan fan faaan

Nu måse jag ju uppdatera den här bloggen som fan.. xD Borde jag radera alla gamla inlägg och lägga in nya eller vad tycker ni för kul??

Hmm..

Jag har ju funderat ett tag på att öppna en ny blogg, och gick idag in på blogg.se, eftersom det är där som elisabeth har sin blogg. Söker på softish.blogg.se för att kolla ifall någon redan har det, och vad visar de sig?? Jo, de är min gamla blogg XD asså, lol??
iaf så verkar de som att jag nog kommer förflytta mig hit eftersom jag inte riktigt gillar bloggis..

Ser på min gamla bild just nu.. Shit va liten jag va O_O It was the old times..