Drivers license

Gud vad jag känner mig dålig. Jag är 19 år och har fortfarande inte tagit körkortet. Man får ju fan ångest över de. Visst, jag vet väl folk som inte tagit det, men jag vet fler som faktiskt HAR tagit det, och jag vill ta det... Vad är då problemet? Jo att jag sätter alla andra framför mig själv, och glömmer bort mina egna behov. T ex att plugga matte eller teori.. Suck.


Äh screw this. Lets do something about this situation!! >w<

11 days from now on!

Om 11 dagar så har magnus och jag varit tillsammans i ett helt år! ^^ Det känns stort kan jag lova ^^

Det gick iaf!

Nu är jag i torpshammar och hela resan gick bra :) Fick sova med min älskling inatt vilket var helt och hållet underbart <33 Jaja men det va bara det jag ville säga :D Puss bai!

12 månader redan!

Sitter här för mig själv... Gör inte särskilt mycket utan väntar mest på att tiden ska gå. Klockan 22.57 ska jag ta bussen in till stan, gå till tågstationen och därifrån ta tåget till torpshammar kl 23.40. Kommer vara där typ halv ett eller något.. Jag är dessutom lite trött nu så jag hoppas att jag inte somnar men jag vill bara träffa min magnus! Ni vet, den 10e september firar magnus och jag att vi varit tillsammans i ett helt år! :O Det känns ganska stort enligt mig! :)

Aja jag skrev väl detta mest för att uppdatera bloggen vilket jag inte gjort på år och dar. Borde börja med det igen, men jag är väl för lat antar jag. aja.. Auf Wiedersehen!