Twilight

Jag, Magnus och Therese (födelsedagsbarnet :D) var och såg på Twilight igår. Jag tyckte att den var jättebra, och de två timmarna riktigt flög förbi! Men den får ändå inte full pott då slutet var dåligt (enligt mig). Jag tänker inte spoila någonting men just de sista sekundrarna av slutet var riktigt dåligt och bara upplagt för en tvåa. Tycker inte man kan göra en tvåa på en sån här film då det riktigt kändes som att den tog slut där.


Mah babe is finally 19!

GRATTIS THERESE DU ÄR ÄNTLIGEN 19!!!!!!! :D Älskar dig, hoppas du hade en underbar födelsedag! <3

Love ya baby! ♥


Tycker du att ditt Monopol tar lång tid....??

"Det längsta spelet monopol varade i 660 timmar."

Kväll

Hej alla! Har ni haft en bra dag? Min har varit sådär, råkade i storbråk med morsan men annars så.. Pappa och jag åkte och betalade biljetterna till båten, olyckligtvis är det Silja Serenade som går på julafton och inte Silja Symphony som för två år sedan. :( Visst låter Symphony bättre än Serenade? Det tycker jag i alla fall..

Ska sova nu, Ciao! ^^

Skogsbär

Sitter här, har nyss vaknat och min frukost består av en kopp med skogsbärsyoghurt. Väldigt långt ord de där.. o.O Jaja, vad ska man göra idag då? Tja pappa beställde biljetterna till båten igår så vi kanske ska åka och hämta ut dem, sen skulle jag allmänt bara vilja träffa honom, gör ju inte det så mycket nu för tiden!

"2 timmar om dagen räcker.." WoW


Amen snälla? Ni måste väl ändå skämta med mig? Det står i Aftonbladet om hur en 15-årig pojke kollapsade av en dygns spelade av World of Warcraft. Vidare har många kommenterat till artikeln och ännu en artikel har skrivits där AB har tagit kontakt med en s k expert. Artikeln kan läsas
här!

Han säger; "– Två timmar spelande om dygnet räcker, då hinner man komma in i spelet. Fem timmar är för länge, säger Roger Thörn." De WoW-spelare som läser detta kommer säkert hålla med mig om att Vad i helvete hinner man göra på två timmar? Som nu då Lich King dessutom kommit ut och man vill bli lvl 80 så snabbt som möjligt, du hinner ingenting. Att flyga, åka båt och allt du gör i spelet tar tid. Att bara åka från Stormwind till Westfall med en gryphon tar ca 1-2 minuter.* Om du ska åka båt mellan Kalimdor och Eastern Kingdoms, eller som den nya delen Northrend, så måste spelet ladda, dvs det kommer upp en laddningsskärm. Tar vanligtvis endast några sekunder, men det är ändå värdefull tid om du bara får sitta två timmar. Vad kan mer sägas? I artikeln står det att folk tappar fotfästet, och många tror att då man spelar WoW så har man inget liv utanför. Jag har pojkvän, jag har nära vänner. Jag går i skolan, jag gör annat också. Det finns extrema fall av folk som faktiskt tappar fotfästet, som verkligen No life'ar som vi kallar det. Dvs på svenska, Inte har något liv. Tiden flyger förbi då man sitter med ett dataspel. Titta på T ex Sims. Jag spelade Sims då jag var yngre och kunde sitta i flera timmar med det. Visserligen ska du inte springa runt och döda där, men du sitter ju trots allt flera timmar, och det är ju samma sak. Inte för att jag glömde bort att äta eller annat. Mina föräldrar höll dessutom koll på mig då jag spelade, så ingen fara med det. Nu är jag 19 år och spelar World of Warcraft. Jag tar själv ansvar för mitt spelade och jag skyller det inte på någon annan. Dessutom, det där med att man inte konverserar.. Senast i helgen satt jag med min pojkvän och hans kompis och lirade tillsammans. Hur kul som helst. Och då vi inte spelar tillsammans sitter vi och pratar på Skype/Ventrilo. End of Story.

---------------------------------------

* = Beroende på dator och internetuppkoppling. T ex sitter jag vid en bärbar dator där fps,en ("Frame per second") inte är den bästa, och då tar det lite längre tid. Dessutom sitter inte alla som spelar WoW på 100mb/s, vilket också kan dra ner så spelet laggar.

Bilder från dagen D.

Dagen innan kom Magnus och Eric hem till mig för dagen efter skulle vi ju köa till Wrath of the Lich King!! :D (Inte för att det direkt var någon kö men..)

 Innan Media Markt öppnade så fick vi sätta oss på McDonalds. Vi tog varsin ballong och killarna hade jättekul med att mitt hår blv statiskt.. lol.

 OMG vi stod utanför Media Markt. (De har fortfarande inte öppnat) :O När vi kom in kostade spelet bara 249kr! Trevligt :D

 OMFG WE GOT IT :O On the bus on our way home. :P This is Magnus ^_^

Lich King omg o.O

Som alla vet vid det här laget är jag en liten Wo-nörd, och på onsdagnatt kommer Wrath of the lich king ut :D En ny expansion som jag ska ha ^^ (Punkt slut! :P) Men tyvärr kommer ingen här i stan att ha nattöppet, men vi ska ändå upp på torsdagmorgon och köa utanför media markt :P Haha! LoL. Någon mer som kommer? :)

....

Har egentligen inte så mycket att skriva här.. o_O Jag spelar alldeles för mycket WoW så ingenting speciellt händer i mitt liv. xD Eller jo, på onsdag kanske vi ska köa till nya expansionen, men just nu lutar det bara utför.. :/ Ska iväg till skolan iaf, den förstör jag inte, utan den håller jag. :) Jag går ju faktiskt där av en anledning, och jag vill inte tvingas gå där ett år till.. Usch.. Och tänk vad morsan skulle tycka jag va värdelös då ;_; Nä, matten måst ja klara så äre bara, och.. WoW får komma efter matten. :P Heh.. xD Sorry jag sov dåligt inatt och nej det var inte för att jag satt uppe och spelade.. Jag sov faktiskt. Men vissa dagar sover man lite sämre än andra så är det bara. Och vi vet väl alla hur underbart det är att ligga i en varm säng? =)

Eye to Eye



Stand out

Some people settle for the typical thing
Livin' all their lives waiting in the wings
It ain't a question of "if", just a matter of time
Before I move to the front of the line

Once you're watching every move that I make
You gotta believe that I got what it takes
To stand out, above the crowd
Even if I gotta shout out loud
'Til mine is the only face you'll see
Gonna stand out ...

'Til ya notice me

If I could make you stop and take a look at me
instead of just, walkin' on
There's nothin that
I wouldn't do if it was gettin' you to notice
I'm alive
All I need is half a chance,
a second thought, a second glance
To prove, I got whatever it takes

It's a piece of cake

To stand out, above the crowd
Even if I gotta shout out loud
'Til mine is the only face you'll see
Gonna, stand out, staaaand out

I2I

I got myself a notion
One I know that you'll understand
To set the world in motion
By reaching out for each other's hand
Maybe we'll discover what we should have known all along
One way or another together's where we both belong

If we listen to each other's heart
We'll find we're never too far apart
And maybe love is the reason why
For the first time ever we're seeing it eye to eye

If you're ever lonely, stop. You don't have to be
After all is stolen, I'll beat a way from you to me

If we listen to each other's heart
We'll find we're never too far apart
And maybe love is the reason why
For the first time ever we're seeing it eye to eye