Gott nytt år!

God morgon allihopa! Jag vet att det kanske är för sent för att säga det, men jag satte mig nyss vid datorn ju. ;) Igårkväll var magnus och jag till Sergel-bion och såg på Låt den rätte komma in. Har länge velat sett den och nu blev det äntligen av! Nog var filmen annorlunda än boken, men jag kan inte säga att de sparat på krutet då det gäller specialeffekter. Ska inte säga för mycket, men den va ganska bra. :)
Vi såg dessutom Linda Rosing på Drottninggatan.. haha..! :p

Så vade ska vi göra idag? Det är ju nyårsafton idag, men vi ska inte göra något speciellt. Vi ska åka till kista centrum och gå runt där ett tag. :3

Gott nytt år på er alla!

Stockholm igen

Hej allihopa! Hur har er jul varit? Min har varit riktigt rolig! Det började dagen innan julafton då jag fick träffa Pierre! Vi bytte julklappar. Han fick en kalender med Wall-E på (han gillar Wall-E :3) och jag fick world of warcraft-saker. Wrath of the lich king närmare bestämt. En artbook, musiken, dvd,en och en musmatta. xD Tusen tack! :D
Så pappa och jag var där i någon timme, tittade på hur han bodde och så, men ´sen var vi tvungna att fortsätta. Vi åkte till Arlanda där vi sov på hotell över natten.

Så kom då julafton. Vi gav oss av emot båten, riktigt skönt att vara där i god tid då vi alltid annars brukar åka på julafton och det brukar bli lite stressigt. Så fick jag äntligen träffa Magnus <3 Som jag saknat honom, men nu fick vi äntligen ses igen. :> Vi gick på båten och bodde nästan brevid varann, bara två våningar emellan. Resan gick bra, inga höga vågor så man kunde gå normalt och man mådde inte dåligt heller. Vi åt god mat, dansade och sjöng. Jag sjöng Las Vegas och Sånt är livet på karaoken. :)

Så nu är vi tillbaka i stockholm där jag stannar till 5e Januari. Har ni mitt nummer får ni gärna höra av er, jag saknar er där hemma.. Puss på er alla! Allra mest dig therese. Hoppas du får det bra där nere med Adam. <3 Love u.

Snart bär de av!

Jag åker till Västerås den 23e december och ska träffa Drev! Är jätteglad för de, första gången vi träffas :D Vi stannar där någon timme, sen åker vi vidare mot stockholm, men tar in på hotell. ^^ Så fortsätter vi den 24e till hamnen i stockholm där båten väntar :p Så kommer det bli en underbar båtresa precis som för två år sedan med älsklingen <3 Jag längtar! Så jag kommer inte ha tillgång till internet under några dagar, men jag finns att nå på mobilen såklart om det är nåt. :3

Kul värre..

Värsta roliga helgen då.. Not.
Fredag och lördag har jag inget minne av. Förutom lördagkväll då min dator beslutade sig för at fucka upp sig och sluta fungera. Blev helt förtvivlad då jag trodde att jag skulle bli tvungen att formatera om hela datorn, men Igen fixade det på något mirakulöst sätt! :D Tacka gudarna att han fanns där då! ^^

Uhm.. Idag va de Raid i wow. Drakraid. Fy fan vad jag sög. Kom hem med tåget runt 19, fick skjuts av pappa hem, får skynda mig ner på rummet slänga upp datorn sätta på vent in och halvskrika; "jag är här nu!". In på wow, bli summonad, buffa och höra lite snabbt om taktik. Roligare raid har man varit på. Hörde dåligt vad de sa så då Linnzy (tror jag de va) sa "Jennie kör Hero" så hörde jag bara "Jenn" vilket resulterade i att ja.. heroism drog innan jag hann men skitsamma.. kände mig bara jävligt dum. Blev halvmobbad för att folk inte hängde med i vad jag sa tydligen.. Min healing var dålig, jag dog på slutet.. jag almänt SÖG. Så nu sitter jag här, tycker synd om mig själv.. :< Efter så skulle alla tydligen gå heroics. Alla utom mig då som alla tydligen glömde bort(?). Kändes ju jävligt kul. Men men life's not fair everytimes. Kändes bara som att jag gjort så dåligt ifrån mig att ingen ville ha mig och det känns ju.. positivt.

Så vill jag ängna en tanke till min sötaste Therese som gjort illa sig Igen. Hoppas du blir bättre snart och slipper hoppa på kryckor! Love u~~

En blodig historia..

Jag läste i Aftonbladet om att Freddy blev framröstad till Lucia på sin skola men inte får vara det för att rektorn sätter stopp. Jag själv skulle faktiskt -helst- se en kvinna som lucia, men vad gör det om det är en kille? Kan det bli dåligt eller vadå? Det tror jag inte.
I Sverige har Lucia blivit en ljushårig och blåögd (Vilket jag tycker är förjävligt och fult då den riktiga Lucia var svarthårig och ljusen i kronan sken upp henne. Våran svenska lucia blir alldeles för ljus! (Inget fel med blondiner i allmänhet)).

Kan folk ens historien om Lucia? Det är inte direkt en vacker historia.. Hon föddes ca 283 i Syrakusa i Sicilien i en rik familj. Hennes mor lovade bort henne men Lucia bad till Gud att han skulle hjälpa henne. Modern blev då svårt sjuk i blödarsjuka och de båda vallfärdade till helgonet Agatas grav. När de väl kom fram ska helgonet ha uppenbarat sig och sagt: "Varför ber du mig om något du själv kan ge din moder? Din tro har botat henne!". Då modern blev frisk lovade hon Lucia att hon inte behövde giftas bort, men friaren blev kränkt och angav henne för kejsaren Diocletianus.

Lucia blev arresterad och torterad men förlorade inte sin tro på Gud. Hon dömdes till att bli glädjeflicka på en bordell. Hon uppges då ha sagt att då hon inte gav sig frivilligt skulle hennes kyskhet vara dubbelt värd. När hon skulle åka genom staden till bordellen på ett spann bakom oxar, fryste spannet fast i marken och gick inte att rubba. De hällde då kokande olja på henne men hon blev inte skadad. I sin desperation körde någon svärdet genom halsen på henne och inte heller då dog hon. Hon levde ända tills någon kom för att ge henne den sista smörjelsen. Legenden säger också att hon innan sin död ska ha slitit ut sina båda ögon och sänt dem till sin trolovade. Guds moder gav henne dock ett par nya och ännu vackrare ögon. Så det röda bandet hon bär motsvarar Blod och Ljusen hon bär i håret motsvarar Hopp.


------

Så... Om vi kan göra Lucia till ljushårig och blåögd, varför inte också kille? Det gör väl inget? Tss.. skrattretande.

Snö!

Hej!

Har inte uppdaterat bloggen på ett tag men här kommer en liten uppdatering i alla fall...!
Det är idag 22 dagar kvar till Julafton! Någon mer än mig som längtar? :D

Var ut och hämtade posten för en stund sedan, och det snöar ute! Hur mysigt som helst! :3 Om det inte vore för det att det ligger is under snön så man måste ta det lugnt..

Jag skulle bara vilja kura ihop mig i en filt med en kopp varm choklad och en lussebulle.. Sitta vid ett fönster och titta ut och se hur snön vackert dalar till marken.. Suck..