Hey Mario



HAHAHAHAHAHA XD

Chronox, Saram & Tikiya meets GM.

Vi var ute och fiskade i Orgrimmar en sen natt. Jag hade skickat en ticket till en GM ang. ett loot problem som vi haft i naxx tidigare idag. Vi hade en rolig konversation jag och den där GM'en. Så kom han och dök upp framför oss då jag berättade att vi stod och fiskade och ville ha högre drop chance! Det fick vi inte för då kunde han få problem. Han var från frankrike och va tydligen 31 år.. haha! :p




Häxbrygd alá Tikiya & Oldmagic

Magnus och jag har en mixer hos min far, och vi brukar blanda ihop ganska mycket frukter och sånt. Det brukar bli gott men.. Nej. Inte den här gången.
Om ni vill prova på denna minst sagt Häxbrygd, så har ni receptet (med bild), nedan.

Recept

Kiwi - Ta så många ni tycker ni behöver, skala dem och häll i. Vi använde 5 st. (Tänk på att kiwi är väldigt starkt)
Lime - Häll lime över kiwisarna.
Isbitar - Släng i isbitar.
Sätt på mixern så allt rörs ihop.
Häll över lite bananbitar som jag gjorde (för att göra det mildare omg..)
Häll även över lite hallon.
Njut. (?)
Tips: Lukta inte på det..



Motormässa

Vi var på Motormässa idag. Va väl sådär, inte så mycket att se egentligen, Fanns många snygga bilar och motorcyklar :>
Vi såg även en brandbil, och eftersom Magnus ska bli brandman så stannade vi såklart en stund och han fick bragda om allt han kunde om interiören, haha! ;D <3

Så många slangar.. :o

Målat(sprejat?) på en hoj. Assnyggt!

En lamborghini som drog till sig många blickar.. ;)

Det känns...

Det känns som att jag blivit lyckligare bara av att uppdatera bloggen.. Kommer nog komma upp några nya inlägg redan ikväll.. :) Till exempel har jag redan satt in en profilbild då jag insåg vad problemet va. Bra va? Fick dock sitta i typ tio minuter bara av att bilden var för stor. Den ser ut att vara för liten nu men det går fan inte bättre. Suck! Orkar inte heller pilla så mycket på det ikväll. Får bli en annan dag i så fall. Kram kram :)

Suck..

Guuud jag har inte uppdaterat den här bloggen på år och dar och det är Magnus förtjänst att jag gör det. Han berättade att han var inne och läste den och kollade om jag uppdaterade ibland. Kanske borde börja göra det igen? Även fast kanske inte så mycket händer i mitt liv..

Blev förtvivlad då jag först inte kom in på den här bloggen eftersom Tikiyas WoW blogg! ligger på min vanliga hotmail-adress och denna blogg ligger på en annan. Är dock olycklig med att den heter Softish eftersom det är ett väldigt vanligt begrepp/namn på internet, och man vill självklart sticka ut lite. Men men, det är ju bara en adress. Det är väl innehållet som är intressant?

Vann 2 biljetter till motormässan i helgen så Magnus, Jag och Pappa ska dit på lördag. :) (Pappa ska betala för sin biljett för han ville också med :p)

Jaja, See ya around! Puss puss.. ♥