Julens tid är här

Jag har tagit bort FeC nu, så det känns jätteskönt. Jag har fått bort NK-rapporten så den ska jag skicka in. Jag ska snart ha kinesiska, jag hoppas att det kommer bli skönt att ha hål där jag egentligen skulle ha företagsekonomi, för då kan jag lägga tid på att försöka få annat gjort - Conquer: Om någon dator i datasalen är ledig.

Just nu sitter jag vid en cp-dator som jag bara vill få damp på. BLÄ. Kinesiskan början inte förrens tre vilket är om en halvtimme. Magnus ska komma och vara med på lektionen men inte förrens i slutet. Jag hoppas det går bra för lin lin.
Stackars jessica i min klass sitter här brevid mig och har fullt upp. Livet går bara emot henne och samtidigt som hon säger (vilket jag inte direkt tror på) att hon suger på språk, så måste hon skriva en uppgift på finska. Dessutom är hon sjuk. Jessica, du borde gå hem? Stackars flicka. Iaf, för att underlätta lite för klassen som har det jobbigt i huvudtaget eftersom lärarna ger oss alldeles för mycket, så ska jag skicka nk-rapporten(för de som hade nk imorse) till de som vill. Det är jessica, fischer och lina. Då kan jag väl känna att jag har varit lite snäll i alla fall?


Julen är här nu, och vad skulle då inte passa bättre än en låt som heter Julens tid är här? Jag sjöng den igår på min sånglektion. Den är fin. :3


Julens tid är här
Natt mörkret sänker sig
i våran stad
I alla fönster glimmar bågarna på rad
En magisk vinter kväll, Då önskningar slår in
Se hur himlens fäll, Lyser upp ikväll

Ref: Julens tid är här
Vinter träden bär
Kronor utav snökristall
Som från en annan värld
Nu tänds en stjärna till
Önska vad du vill
Jag vill stanna här ikväll
Tills morgonen blir till

Snöflingor faller ner
Vart än jag ser
Och marken lyser upp när vinter himlen ler
Och alla stjärnor tänds när natten smyger på
Se hur himlens fäll lyser upp ikväll

Julens tid är här
Vinter träden bär
Kronor utav snökristall
Som från en annan värld
Nu tänds en stjärna till
Önska vad du vill
Jag vill stanna här ikväll
Tills morgonen blir till

Julens tid är här
Vinter träden bär
Kronor utav snökristall
Som från en annan värld
Nu tänds en stjärna till
Önska vad du vill
Jag vill stanna här ikväll
Tills morgonen blir till

Jag vill stanna här ikväll
Tills morgonen blir till


Emocore

Undrar du hur mycket emo du är? Check out Emocore!

http://www.emocore.se/

Jag vart 13% XD

Yaaayyy

Emelie är hemma igen! :D Välkommen hem till -kalla- Sverige gumman <3

Euhm.. Jag va i aulan förut för att vi fick information om Facket och Lo. Ganska.. tråkigt men ändå bra saker att veta. Blä. Inte ens hälften räckte upp handen då killen frågade vad vi vill bli/göra efter studenten. Orka att gå till arbetsförmedlingen dagen efter studenten! Då kommer man ju ligga med en Terrible Hang over xP Eller hur? lol. XD

Det visade sig att kinesiskaprovet har flyttats till nästa vecka, det tackar vi gladeligen för, men det betyder också att jag har tre prov nästa vecka! Engelska, Svenska och Kinesiska. Nån som vill ta det provet?
Har dessutom prov i religion imorrn och jag känner att jag inte ens har alla anteckningar. BLÄ!

Den 14e ska vi typ ha klassfest tydligen. Hos vem? Kan man få veta det tack?

Update

Uppdatering!

Igår skrev jag om hur mamma tog ifrån mig både mobilen och datorn. Jag pratade med henne igår om detta och sa som det var att jag måste ställa klockan på mobilen för att komma upp om mornarna, så jag fick behålla mobilen, men det faktum att jag inte får prata eller smsa med telefonen kvarstår. Nåja, jag får iaf ha mobilen på rummet vilket gör mig så jäkla mycket lugnare.. Tänk om elisabeth måste få gråta i mitt öra över något som har hänt och varken Marcus eller Teddy svarar? :/

Jag va upp till SYO;n idag och tog bort en lektion: Företagsekonomi C. Jag kan helt enkelt inte med den, och vad fan är det för mening med att gå på en lektion som gör att man hatar hela dagen bara för det? Sure, detta kommer medföra att jag på Tisdagar får ett hål från 11.30 till 14.00 och på torsdagar 13 - 15. Men det är det fan värt. Då kanske jag kan satsa in mig på att klara andra ämnen lite bättre? För förut hatade jag tisdagarna och torsdagarna så mycket att jag kunde skolka från dem. Säga att jag var sjuk eller måste göra något annat. Ska det behöva vara så? :/

På torsdag har jag kinesiskaprov om jag inte är helt ute och vimsar. Hello IG here I come.. (Jag har ändå hellre hundra kinesiskaprov än 10 FeC prov..)

Det vackraste

Jag va med Magnus i helgen vilket är helt normalt? Vi tänkte så det knakade och försökte räkna ut när vi blev ihop. Jag vet inte om vi fick fram något datum.. Men det va väl typ i början av oktober? Aja det ordnar sig säkert. :)

En sorglig sak som har hänt är att mamma, pappa och rolf begär att jag varje kväll, KLOCKAN 22 (!!!) ska ta upp datorn och mobilen och lägga på övervåningen. Jag ska alltså inte få ha någon som helst kontakt med mina vänner eller pojkvän efter klockan tio på kvällen. Det tycker jag suger. Mina päron anser att det är det ända rätta eftersom jag mådde skit förra veckan, och då pratar vi inte fysiskt.. Jag vet inte om detta kommer leda till något bra eller dåligt. Jag vill kunna känna att jag kan ringa till Magnus, Elisabeth eller någon annan mitt i natten om jag mår så jävla dåligt att jag bara vill ta livet av mig. Det är i en sådan situation som man vill kunna ha de närmaste intill sig och gråta..
Jag är van att ställa klockan på mobilen för att kunna komma upp om mornarna, och jag kan inte få in i deras skallar att min kropp INTE kan anpassa sig efter en speciell tid då jag ska upp eftersom jag börjar olika varje morgon! (Tex imorgon, Måndag börjar jag halv elva och på tisdag 8.30. Lite skillnad va?) Iaf så vill detta inte gå in i deras hjärnor, så det är väl bäst att jag gör som de säger. Jag måste få ordning på mina studier känner jag. Komma igång ordentligt med projektarbetet och andra saker. Förra veckan missade jag ett nk-prov. Jag hatar att missa prov. Och den här veckan har jag religion och kinesiska om jag minns rätt. Wish me good luck?
Jag kommer alltså inte att kunna vara nåbar efter klockan tio på kvällen. Jag hoppas för allt i världen att detta "straff" (Vad fan ska man annars kalla det?) ska dras tillbaka. Sure, datorn kan jag leva utan, men mobilen är ändå en säkerhet. I alla fall för mig.

Så dagens jävla visa blir "Det vackraste", för det vackraste jag vet är fan att vakna intill Magnus om mornarna..

Det Vackraste - Cecilia Vennersten

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum o tid.
Du ligger här brevid, och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.

Så sagolikt det är, att se morgondimman lätta.
När mörkret sakta flyr, och att se hur dagen åter gryr,
en kylig morgon bris, sakta sveper genom rummet.
Jag kryper tätt intill lycklig för att du finns till.
Stunder av stillhet, ett ögonblick av ro ibland,
stunder av lycka att bara ha varan. Det är en rikedom att få älska &
att älskas vår kärlek sparsamhet. Är det vackraste jag vet.

Det vackraste som finns är att vara någon nära,
när månen lyser klart över skog och mark så
underbart. Jag ligger här brevid och jag känner hur du andas att
älskas utav dig är de vackraste för mig, stunder av stillhet
ett ögonblick av ro ibland stunder av lycka, att bara ha varann.
Det är en rikedom att få älskas & att älskas, vår kärlek storbarhet är
det vackraste jag vet. Du ligger här brevid och jag känner hur du
andas, att älskas utav dig är det vackraste för mig.

Konsten..

Den svåraste konsten är inte att bemästra någon svår kampsport eller annat.. Nej.. Den STÖRSTA och SVÅRASTE konsten här i livet, det är att vara Lat! Kom igen och erkänn, hur jävla lätt är det att vara lat i dagens samhälle? Vi säger alltid: "Jag är så jävla lat". Men är vi verkligen det? Njaaeee va? Katter kan bemästra denna svåra konst.. Titta bara på min katt totte (Bilden nedan). Han tar konsten på fullt allvar och förslappar sig i soffan!

image14

Apologize

Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag inte uppdaterat min blogg på år och dar vilket jag nästan är säker på att Elisabeth snart får spunk av. Hon är tydligen i stort behov av min blogg? Make sence, jag är också i behov av hennes så.. xD Yes it is actually true..

Iaf så har väl de veckor som gått inte varit mina bästa. Jag måste börja jobba som fan på mitt projektarbete (alla jobbar på det utom jag?), och för övrigt är jag less och mår skit. Jag är så skoless så det finns inte. Jag är så sugen på att skolka varje dag jag ska till skolan. jag vantrivs som bara den och jag känner inte ens för att vara med vänner hur sorgligt det än låter. Teatern är också jobbig att gå till. Magnus är där vilket inte direkt är något minus, men han spelar Långbror (Varg) och jag Shere Kahn, så om det inte är någon av mina scener så ska han vara med. Jag blir så LESS.

Hur många som läser det här har skolkat från ett prov någon gång? upp med en hand?

Det hemska är att jag låtsas att allt är bra. Allt är tamefan allt annat än bra. Men jag vill på något vis inte bli tröstad heller. Jag vill inte att folk ska klappa mig på axeln och säga "det blir säkert bra ska du se! Det är ju snart jul". JUL?!! Ja julen ja.. Helvetesjävlaskit. Jag VILL Inte att det ska bli jul. Visst, det ska säkert bli kul som fan att åka med båten tillsammans med therese och dricka, men sen ska det där jävla projektarbetet vara klart innan sportlovet! Det går fan inte!! ><
Sidsjön öppnar inte sin skidbacke förrens 21 eller 24 januari. Jag minns inte vilket av det som therese sa till mig..

Nu ska jenny typ.. sova eller nåt. Klockan är 23.23. OMG!! I WILL DIE!! (Alla som sett The number 23 förstår det där xD)
Jag önskar att jag fick en önskan, för då skulle jag önska att allt blev bra igen. Att jag fick lusten tillbaka att vara med mina vänner, gå till skolan, gå till teatern och bara ha Roligt!! För som det ser ut nu vill jag inte ens ta studenten..

La luna es la misma

La luna es la misma - The moon is the same



Magnus kommer de närmsta tre åren resa mycket med skolan, och då jag såg den här bilden idag då kände jag bara att det verkligen kommer vara som på bilden <3
Vart han än tar vägen, om det så är dag där han är och natt här hemma, så kommer jag ändå älska honom lika mycket och vänta på honom. <3

Sanningen om livet efter 29

Sanningar om livet efter 29

K
vinnor över 50 får inga bebisar; därför att de skulle lägga dem någonstans och glömma bort var.

E
tt av livets mysterier är hur en 2 kg-låda med godis, kan göra att en kvinna går upp 5 kg i vikt!?!

M
in hjärna inte bara vandrar iväg ibland - ibland lämnar den mig totalt.

D
et bästa sättet att glömma dina problem är att gå i för trånga skor.

D
et bästa med att leva i en liten stad är: när du inte vet vad du gör så vet nån annan det.

J
u äldre du blir, desto svårare är det att minska i vikt - därför då har din kropp och ditt fett blivit verkligt goda vänner.

J
ust när jag vant mej vid gårdagen, så kommer idag.

I
bland tror jag att jag förstår allt - sen återfår jag min medvetslöshet.

J
ag gav upp jogging när mina tights gneds samman och satte eld på mina strumpbyxor.

K
onstigt!!! Du hänger in någonting i din garderob för ett tag, sedan krymper det 2 storlekar!

S
mala människor irriterar mej!!! Speciellt när de säger saker som: 'Du vet, ibland glömmer jag äta'. Numera så kan jag glömma min adress, mammas mellannamn och mina nycklar. Men jag glömmer aldrig att äta. Man måste vara speciell för att glömma äta!

P
roblemet en del kvinnor har - de blir helt upprörda av någonting och sen så går de och gifter sej med honom.

J
ag läste den där artikeln som sa att typiska stressymptom är: Äter för mycket ....... impulsköp ..... kör bil alldeles för fort.
SKOJAR DOM?!? - det här är mina tankar om en helt perfekt dag!

Värdelöst vetande

VISSTE DU ATT: *Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe? (Känns drygt...)
*Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb? (Nu börjar det likna nåt..)
*Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,4 cm (Ojoj!)
*En gris orgasm varar i 30 minuter! (I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)
*En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? Ohyggligt!..... (Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)
*Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman? (Prova inte detta hemma. Men det kanske funkar på jobbet...?)
*Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när hans huvud sitter fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud? ("Älskling jag är hemma! Vad ...?! ")
*En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter... Lyckliga gris...Kan du föreställa dig detta??)
*Havskatten har över 27 000 smaklökar? (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)
*Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen? (Jag vill fortfarande vara gris i mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet!)
*Fjärilar smakar med fötterna? (Intresseklubben antecknar....)
*Den starkaste muskeln i kroppen är tungan? (Hmmmmm......)
*Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta? (Puh, sicken tur!!)
*Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa? (Tur det, tänk om man olyckligtvis hamnat underst...)
*En katts urin lyser under svart ljus? ( Svart ljus.... .!!??? ) ? (Kan undra vem som har betalt för att ta reda på det?) *
*En struts öga är större än hans hjärna? (Jag känner människor med samma problem...)
*Sjöstjärnor har ingen hjärna? (Sådana människor känner jag också!!)
*Isbjörnar är vänsterhänta? (Om dom byter, kommer de att leva längre)
*Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull? (Men grisen då.... .?? )
*Nu när du har flinat minst en gång, är det din tur att sprida dumheterna och skicka dem till någon du tycker skulle kunna behöva ett flin...(Kanske till och med ett gott skratt.)

De-Evolution of the work week

The picture says it all! XD

image11

Stockholm sammanfattning

Jag är äntligen tillbaka från stockholm, och det var idag när magnus och jag tog bussen in till stan och vidare ut till birsta som jag insåg vilket litet samhälle jag bor i. Nåja, vad har jenny gjort i stockholm egentligen? Hör och häpna..

Måndag
Steg på tåget från sundsvall 14.08 och anlände till Stockholm vid halv sju.
Vi gjorde inte så mkt den dagen, utan tog det bara lugnt och jag fick se mig omkring i magnus fina lilla bostad där hans mor bodde med Bengtsson, Puttan och Hubbe.

Kista. Från början kände jag inget köpsug trots att jag hade mkt pengar att spendera, men då vi kom in till Esprit och magnus börjar prova kläder som jag hittat honom, då kan jag inte heller låta bli att hitta saker som jag provade och sedan köpte. Vi gick också på bio och såg No Reservations (Kärlek på menyn), vilket är en supersöt film som alla kärlekspar borde se! Av fem stjärnor så får den fyra!! :3 Vi drog runt i kista hela dagen, och tog sedan bussen hem.

Vi va i Jakobsberg! Till outlet. Vi tog inte bussen utan gick dit, så ingen kan klaga på att vi inte fick motion! Vi drog runt och lodade där, Jakan påminner om Birsta om man räknar bort Birsta city, med tanke på att det är en massa hus överallt och inte direkt en stor galleria som i kista.

Vi höll även på att bli rånade på två kronor av en fyllis på söder, då han kom fram till magnus och mig med en sönderslagen flaska och ville ha två spänn. Vi totalvägrade och sa att vi inte hade något. Efter en del schafs går mannen iväg och magnus och jag kan fortsätta. Vi går en bit, och då står en grupp människor och ringer till polisen för att anmäla mannen. Vi går en stund till, mer ner till stan, då en man går förbi oss och säger "Döda alla stockholmare!". Vi skrattar åt mannen och fortsätter sedan. Vi skulle nämligen hälsa på magnus morfar som jag inte kom så bra översens med, med tanke på att han hela tiden talade ner sundsvall. (Han var här senast för 30 år sedan. Det har hänt ganska mkt sen dess, eller hur? ;P)

På fredagen, på kvällen, så ville jag göra mig fin. Vi skulle äta tacos till middag, och jag vet inte varför, men jag hade packat med min röda klänning i väskan som jag satte på mig och gick ner. Magnus mamma har varit frisör, så hon satte upp mitt hår jättefint, och magnus och jag tog en massa roliga kort efter att han satt på sig sin fina smoking. ;) Pojken var hur fin som helst! Dumma tandställning som ska förstöra allting.. -.-

Lördag
Klev upp sex imorse, trött som fan, och fick skjuts av magnus mamma till buss-stationen i barkarby, varifrån vi sedan tog pendeln in till centralen. Vårt tåg avgick från stockholm central 8.30, och vi ankom till sundsvall, 25 minuter försenade, trötta. Borta bra men hemma bäst!

Det va väl allt jag hade tänkt berätta! det hände mycket i stockholm, men jag kan inte komma ihåg riktigt vilka dagar då sakerna skedde! Så ni får ta det i det stora hela. ;) Nedan följer några sötis-bilder från Stockholm! :D (Endast från Fredagen eftersom det var enda dagen vi fick tag på en kamera :{)


  Söt! <3

Puttan och Bengtsson! Bengtsson är den oranga, feta saken! :P

Hubbe på promenad! :D

Me! :)

Efter långa dagar blir man trött! Naw.. <3

Hubbe sötnos! :)

Yay!