Geh

Jag är så skoltrött så det är inte sant. Och så är jag fattig. Fan också då >_> Nu är det iaf fredag, och imorrn ska jag (förhoppningsvis) få slappa.. Sen har mamma fått pengar, så vi ska köpa linser till mig nån dag :) det blir kul :D allra mest eftersom alla tycker att jag ser bra ut i linser. :)

Nu sitter jag och väntar på att therese ska ringa.. men hon ringer ju aldrig..!!! >__< Ring therese så jag får gå härifrån nån gång :P Så är det fe-prov på måndag. Usch.

Matteprov

Hade matteprov förut. Asså jag htar matteprov. Så jävla tråkigt. och vad är meningen med att åka till skolan 8.30 på morgonen för att göra ett prov så man bara kan gå sen?! Asså... det är bara plågeri! Dessutom va det så svårt! De sa liksom att det va G-frågor. Så fan heller. De andra i min klass tyckte också att provet var svårt.. usch. det här kommer gå och helsike :P alla får göra omprov. lol.

Oj..

Oj vad längesen det var som jag uppdaterade min blogg.. Måste nog ta bort några inlägg och liksom.. börja om på nytt :P
Kan väl säga att den senaste tiden varit riktigt trevlig. Har haft jättekul med en kille jag lärt känna i boden (fast han känner nog mig mer.. ;P) Boden ligger 60 mil ifrån mig.. Gah *snyft* Dessutom hade vi lov förra veckan, och alla lärare verkar Älska att ge ungar på gymnasiet läxor över lovet som ska vara inlämnade och klara veckan efter.. jag menar.. Nästa vecka på tisdag har jag typ.. tre prov tror jag o_O''' ich hasse Sie.

Aja just nu sitter jag på skolan, det är torsdag (snart helg igen! wiieee) och ska snart ha matte första timmen. imorgon (fredag) är det prov.. jag kommer få IG men inte är jag orolig för det inte ;p


Bai bai