Ny vecka

Hej allihopa! Det är nu en officiell ny vecka, vilket betyder ett nytt blogginlägg från Jenny, direkt ifrån komvux i Sundsvall!

 Klockan är fyra minuter över ett, men de har inte öppnat dörrarna än, så det är därför jag nu kan sitta och skriva det här! :) Ska iväg och läsa matte snart, men inte längtar jag direkt! Jag kan börja med att berätta om helgen..

Jag jobbade en natt i helgen, och under den natten hände en sak som fick mig att vilja hoppa ur skinnet! Jag skulle gå ner en våning i ett trapphus för att lämna tidningen (delar ut tidningen [ST, DB, DN osv]), och när jag är på väg upp igen, så tittar jag in längre mot typ där det är förråd eller något. Det är mörkt där inne, ser inte ett dyft. Jag stod alldeles vid trappen då, så ser jag nånting, någonting svart som kommer kutande emot mig! Fick panik, flög upp för trapporna och slängde mig på porten. Låst. Fipplar med skiten, kommer ut och är alldeles skakis. Resten av den natten var jag paranoid, can you tell? Ringde till Rasmus den natten då Magnus inte svarade, var tvungen att få prata med någon iaf. (Visste att han va vaken så de va lugnt :p)

Den här veckan då? Vad kommer hända..? Mjo.. Går ju i skolan idag, imorgon ska jag på ett test och kolla om jag kanske har Dyskalkyli. (Ja det är precis som ni tror; Dyslexi fast med siffror, bra gissat! :D) Vill kolla upp det då jag faktiskt haft problem med matten hela livet.

På onsdag måste jag hämta boken jag ska jobba efter då jag även nästa helg ska dela ut tidningen och jobba. Tre dagar den här gången, men det går säkert bra. Dessutom ska Magnus komma ner till stan för vi måste hitta en present till pappa som fyller år nästa måndag!! 57 år blir han! Det trodde ni inte va!? :p xd

Torsdag, skola och jobba. Dock så måste jag prata med komvux ang. skolan då, men det går säkert bra, de brukar förstå när man berättar! :)

Fredag, jobba. Ingenting speciellt.

Lördag, Faffe Laffe fyller 36 OMG! GRATTIS!

Ja det är typ det som kommer hända den här veckan, hoppas ni har det superbra! :D Det ska iaf jag försöka med!

Puss! ♥

Åsikter

Säg din mening!

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback