Ett inlägg från 9e våningen i Stockholm

Hej allihopa!
Har ju inte uppdaterat på ett tag nu, och jag antar att vissa (notera: Elisabeth =P) blivit mer eller mindre tokiga av bloggbrist? Nåja, nu sitter jag hemma hos Magnus som bor på 9e våningen. Det är en fantastisk utsikt! Tyvärr har vi typ inte tagit några kort för att magnus inte har någon kamera. >.< Well well, får försöka ordna fram någon! Det är jättefint såhär på kvällen när det enda man ser är lamporna som lyser. På dagen är det bara en massa trafik som låter.

Så hur har det varit då? Jo vädret har varit skapligt. Vi kom fram till stockholm runt tio på kvällen på måndagen. Vi fick då skjuts från centralen hem hit till jakobsberg av magnus pappa Leif.
Så det blev ju inte direkt så mycket gjort den dagen. =P

På tisdagen fyllde Mattias (magnus bror) 21 år, så det måste vi såklart fira! Vi träffade magnus morfar på söder (där han också bor), för att möta upp mattias på hans jobb (på sjukhuset i apoteket) och äta lunch. Bl a när vi var på ett café (efter att vi slutat vara med mattias som var tvungen att återgå till jobbet) på söder så satte sig två från Idol brevid magnus morfar, magnus och mig! Amanda och Daniel! =D Jag bad inte om deras autografer dock, pratade inte ens med dem, men det va lite coolt. ;)
När vi kom hem vid tre-halv fyra tiden på eftermiddagen så blev det middag och tårta. Jättegod tårta, och vi satt och skrattade gott åt allt vi pratade om.

Onsdagen dårå, det va då igår.. Vi  bestämde oss för att vara hos magnus far en dag eller två, och denna dag så skulle vi fira mattias igen (eftersom hans pappa också såklart ville fira honom!). Så det blev god middag och tårta igen. =P

Nå dåså, idag är det torsdag. Just nu är det kväll, men ni kanske är nyfikna på vad vi gjort? Idag vaknade magnus och jag ganska sent (de andra dagarna vaknade vi typ runt 9 och idag typ 11.30....) aja, vi bestämde oss för att ta en off-dag. Dvs ta det lugnt hela dagen eftersom vi sprungit runt alla andra dagar. Jag har ju t ex inte berättat hur mycket vi sprungit runt och varit i affärer! :P Dvs väldigt mycket! xD där magnus bor i jakobsberg finns det ganska mycket affärer, men de vet inte vad Jack&Jones är här nere..... o.O'''
Vi åt pizza till middag och sen åkte Magnus, jag, Leif och hans fru Berit och bowlade! Det blev lite cp-resultat eftersom berit var sen och vi då var tvungna att spela på henne. Det vill säga att hon fick poäng som kanske inte motsvarade vad hon skulle ha fått. (tex råkade jag slå en strike åt henne då hon inte var där.. ^^' xD) 
Leif kom etta, Berit tvåa, Jag trea och Magnus fyra.

Imorgon hade vi tänkt att jag skulle få titta på vårskor. Vad är det för väder där uppe?? :) Dessutom kanske vi ska in till stan och glo runt. Typ gå på Drottninggatan och så. Jag längtar, det ska bli kul! :D Att bara få spendera tid med magnus här nere är underbart för mig, saknar såklart mina älsklingar också! Längtar efter att få krama er alla! <3 Asså... nu börjar jag nästan gråta bara jag tänker på er.. Elisabeth, emelie, therese... ja typ hela gänget.. :'( Saknar er! Men vi får ju ses igen när skolan börjar! Visst, vi går typ bara en och en halv vecka men ändå. XD Sen kommer magnus pappa upp på skärtorsdagen! Det ska också bli jäkligt nice! Att vi får visa runt honom i stan. Kanske gå på boda borg eller något annat fun fun fun! :D T ex har vi redan bestämt att vi ska gå på chocolate house och han vill se trappen inne på Knaust. :) Sen så bär det av ner till Stockholm igen. haha.

Jag borde verkligen bli bättre på att uppdatera, jag vet, men jag har som sagt varit busy och inte direkt haft tillgång till internet.. :/
Hej då sötnosar!

Ps. Magnus har köpt en klänning till mig. Är typ het i den. ;D ds.


Åsikter
Postat av: Ellis

Låter ju som en bra vecka iaf och jag saknar er också!
SVARA PÅ DE 100 FRÅGORNA!

Postat av: Emelie

Saknar dej också älskling! (L) Och vi ses ju inte när skolan börja.. =/ Längtar tills jag kan komma och krama på er alla! (L)

2008-03-12 @ 08:31:42

Säg din mening!

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback